Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 293 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #40030 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Szkoda że nie pomyśleli o niepełnosprawnych 🙁

#40791 Odpowiedz
    pajeczno
    Gość

Czy w Pajęcznie jest jakieś miejsce gdzie można zabrać dziewczynę tak z czystym sumieniem? Nie budka z kebabem, czy ten lokal w PKS. Musi być klimat jakiś… porządek i czysto przede wszystkim 🙁

#40792 Odpowiedz
    Romeo
    Gość

Ricco, Alibi (u Franka), Chińczyk (chociaż jest gorzej niż było na początku, nadal ok). Jak masz samochód to niedaleko jest Adamo.
    W Pajęcznie jest jeszcze Caffe ale dawno tam nie byłem.

#40795 Odpowiedz
    zorco
    Gość

Pod Ratuszem – jest mały przytulny lokalik

#41310 Odpowiedz
    Niezadowolony klient „U Chylewskiej”
    Gość

Obsługo to totalna porażka, ta stara baba powinna już przejść na emeryturę,myli zamówienia a do tego jest opryskliwa dla klientów,gdybym ja miał taką pracownicę od razu bym ją zwonił.Jedzenie również mi nie smakowało jakby było robione na odwal.

#41432 Odpowiedz
    Gieno
    Gość

Wg. mnie u Chylewskiej jest ok. Jedzenie może nie do końca i zawsze można każdemu coś zarzucić w takich miejscach, ale na pewno nie napisałbym :”stara baba” 🙁

#41441 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Z jedzeniem tam jak się trafi. Raz bułki są świeże, miękkie i dobre, a innym razem są twarde i niedobre.

ceny chyba opuścili może ruch podupadł?

#41493 Odpowiedz
    Głodni
    Gość

Korzystając z promocji na darmowy transport zamówiliśmy ostatnio pizzę w Adamo. Opinia będzie połączeniem wrażeń czterech osób, które wspólnie konsumowały placek 🙂
    Biorąc pod uwagę, że mieli do miejsca dostawy spory kawałek drogi, pizza była na miejscu szybko i co najważniejsze ciepła.
    Zamówiliśmy największą Al Pacino za bodajże 27 zł. Ogólnie można by się przyczepić do sosów ale sama pizza bardzo dobra, na średnio cienkim cieście, dużo dodatków. Jednym słowem polecam.

Co najważniejsze w Ricco taka sama rozmiarowo pizza z dowozem wyniosła by nas ponad 50-60zł. Ogólnie polecam spróbować Adamo póki jest promocja.

#41577 Odpowiedz
    Prawilniak
    Gość

Chińczyk całkiem spoko ale raczej szybko tam nie wróce bo czekać godzine na jedzenie to przesada. W Bełchatowie zazwyczaj czekam 10-15 minut.

Adamo tanio i dobrze. Ciasto smaczne ale czegoś mi jeszcze w pizzy brakuje.

Ricco chyba troche przesadzaja z cenami. Rozumiem że pizza tyle kosztuje na miejscu bo lokal maja bardzo fajny no ale jak biore na wynos to tak jak ktoś wyżej pisał wychodzi prawie dwa razy drożej niż u konkurencji.

Chylewska zazwyczaj jest OK chyba najlepszy fastfood żeby zjeść coś na szybko.

Lokal po turku na dworcu, jadłem tylko raz i było slabo. Nie znam nikogo komu tam smakowalo. No i w porównaniu do turka jest za drogo.

Podobno nowa knajpa się otwiera. Slyszał ktos cos?

#41582 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Gdzie ta nowa knajpa? Dworzec faktycznie słabo…

Ricco drogo, ale pewnie wynajem lokalu tam kosztuje krocie, a z tego co wiem Adamoo jest w budynku, który do właścicieli należy.

#41583 Odpowiedz
    Koneser
    Gość

Tak, Adamo znajduje się w budynku po dawnej knajpie Słoneczna 😉

#41599 Odpowiedz
    xyz
    Gość

O słoneczku słyszałem legendy bo ciut za młody jestem

#41636 Odpowiedz
    Pajeczanka
    Gość

Ricco faktycznie drogo przesadzaja, ale jesli chodzi o lokal po turku ceny przystepne i jedzenie smaczne Wszyscy moi znajomi chwala nie mam sie do czego przyczepic tylko szkoda ze dowoz nie ma. U Chylewskiej dlugo sie czeka i jedzenie juz nie specjalne.

#41640 Odpowiedz
    cody lane
    Gość

Największy brud to jest pod ratuszem,nic bym tam nie zjadła.Mogliby przede wszystkim ściągnąć te obskurne dywaniki,nawt nie chcę wiedzieć co w nich jest

#41642 Odpowiedz
    zadowolony klient
    Gość

Nie zgodzę się z Tobą cody lane chodzę tam bardzo często na obiady jest zawsze smacznie .
    miła obsługa może na remont przyjdzie czas ale jeżeli chodzi o jedzenia to polecam.Zawsze coś ciekawego na danie dnia ,nie tylko jeden i ten sam jadłospis oklepany przez lata.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 293 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #40795 w Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Twoje informacje: