Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Restauracja/Fastfood – czyli jedzenie w powiecie
- Ten temat ma 292 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat, 9 miesięcy temu przez
Taka ja.
-
AutorWpisy
-
Jan
Gość„Adamo”, Trębaczew – przyzwoita pizza, cienkie ciasto, składniki dobrej jakości. Nie ma szału, ale jest OK – na pewno o niebo lepiej niż w najpopularniejszej pajęczańskiej pizzerii, która serwuje jedną z gorszych pizz jakie jadłem.
Janek
GośćTen bar na przystanku to jest Turka, czy nasz? Dlaczego pod szyldem reklamy Turka, ten bar, sprzedaje swoje jedzenie? Niezły chwyt, ale jak się Turek dowie, to ktoś zapłaci.
xyz
GośćJanek na dworcu i Pod Ratuszem ten sam właściciel. Turek się do Działoszyna wyniósł.
2szybki
Gośćnie polecam gastrofazy jadlem tam kebsa i hamburgera i nigdy w zyciu o ile kebs nawet zjadliwy o tyle hamburger porazka
Gumiś
GośćMiałem ostatnio wątpliwą przyjemność degustować kebaba na pekaesie i muszę stwierdzić że jest on po prostu niejadalny. Mięso waliło jakąś stęchlizną coś jak zestarzeje się tłuszcz zwierzęcy, no po prostu nie dało się tego jeść. Na plus jedynie sałatka bo sos typowo z kartonu, frytki przeciętne. Nie mam pojęcia jak takie jadłodajnie mają racje bytu…
kolega
GośćTo bardzo ciekawe gumisiu my Tam chodzimy z kolegami i mamy z goła odmienne zdanie
smacznie miła obsługo choć czasami długo się czeka ale to dlatego że jest trochę ludzi.
Nasi koledzy mają podobne zdanie ,chyba że to pisze zazdrosna konkurencja ale to podłe powinni powalczyć jakością a nie złośliwościąAnonimowy
GośćKEBAB na PKSie ochyda nie dobry drogi i chamska obsługa!!! A i nie jestem z żadnej konkurencji ! piszę to co myśle!!!
chichot
GośćKEBAB na PKSie ochyda nie dobry drogi i chamska obsługa!!! A i nie jestem z żadnej konkurencji ! piszę to co myśle!!!
Kowalski
Gośćz czystym sumieniem polecam bar Adamo , miła obsługa na którą nie mogę narzekać , pyszne dania , które robione są na świeżo , pizza dobra zdecydowanie lepsza niz w ricco.
Alibi – jest bardzo przytulnie , jedzenie przepyszne jednak w sałatkach czegoś brakuje… hmm grecką lubie z sosem vinegret a nie z octem balsamicznym ,ot co zalezy kto co lubi – z przyjemnością polecam .
Ceny w tych dwóch lokalach przystępne , na każdą „kieszen” każdemu polecam zajrzeć.
Vip- obsługa sympatyczna, smaczna pizza , dania dobre warte swojej ceny … jednak wydaje się bardzo drogo w porównaniu z barami wyżej.
AleSajgon- było ok , jedzenie jak na takie ceny wporządku.benek
GośćJeśli chodzi o dobry kebab (cielecina, 90% mieska, a nie surówki wątpliwej świeżości )to,niestety zostaje pofatygować się do Dzyna w rynku.Polecam z czystym sumieniem
Bronek
GośćBenek jadłem tam cielęcina chyba 10% szkoda gadać
ABC
GośćByłem wczoraj u chyleskiej i muszę przyznać że ceny ma coraz bardziej z kosmosu i coraz mnie klientów….
Ihg
GośćZ tymi cenami to gruba przesada… Za długo się tam nie utrzyma, bo teraz tam są pustki.
emma
GośćU Chylewskiej wszystkie ceny 2 zł w górę śmiech na sali za hod -doga np. dać 9 zł SZOK!!! zobaczymy jak długo….. zapiekanka 11 zł to są ceny większe niż w wielkich miastach jeszcze żeby za tą ceną szła jakość z która niestety coraz gorzej………!!!
ABC
GośćIle można…ciągle podnosi ceny, a nie daje nic od siebie żadnej jakości i wgl. Nie ma nawet gdzie usiąść żeby zjeść i wgl kulturalnie. Takie ceny mogłyby być gdyby był jakiś lokal.
-
AutorWpisy