R e k l a m a
R e k l a m a

Ruch Kukiz'2015 !

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 17 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #39469 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Witam! W Pajęcznie i okolicy powstają „struktury” Ruchu Kukiza, zachęcam do przyłączenia się 🙂 Siła jest w nas, obywatelach! Obalmy ten system razem!
    Kontakt: ruchkukiza@wp.pl
    Pozdrawiam!

#39470 Odpowiedz
    michu
    Gość

przecież ruch kukiza się sypie, po wyborach przestanie istnieć, to nie może się udać

#39472 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Nic się nie sypie, to tylko i wyłącznie propaganda medialna. Owszem, momentami można było odnieść wrażenie, że nic z tego nie będzie, ze względu na karierowiczów którzy nie znaleźli się na pierwszych miejscach list i swoim histerycznym zachowaniem podburzali nadzieje innych. Aktualnie szeregi Ruchu z każdym dniem się powiększają, listy są ułożone, a my działamy dalej!
    Pozdrawiam.

#39473 Odpowiedz
    Gość

Kukiz=Pis

#39474 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Nie wiem dlaczego Pan(i) uważa, że Kukiz to PiS, ale tak nie jest 🙂 Kukiz nie ma nic wspólnego z PiSem, ani z PO czy inną partią polityczną, a wręcz przeciwnie. Staramy się zmienić obecną zdegenerowaną scenę polityczną, przede wszystkim polityków PO, PiS, PSL, RP 🙂
    Pozdrawiam

#39476 Odpowiedz
    xyz
    Gość

To do sejmu można się dostać?

#39484 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Nie chodzi o to, żeby dostać się do sejmu, a oto by obalić system okrągłego stołu. Nie chcemy oglądać tych samych ludzi w sejmie, którzy od 25 lat się nie zmieniają, chcemy dać szansę młodym, wykształconym z wizją odbudowy naszego kraju, a co najważniejsze chcemy odzyskać podmiotowość obywateli, zwrócić im głos w sprawach które dotyczą naszego państwa.

#39485 Odpowiedz
    michu
    Gość

dlatego listy tworzą spadochroniarze z PiSu i PO ? I muzyk który wszystko chce je**ć ? Tym bardziej bez programu…

#39487 Odpowiedz
    Gość

To proszę wyjaśnić dlaczego Kukiz ciągle obraca się w towarzystwie pis?
    Dlaczego już dawno brał pod uwagę koalicję z pis?
    Dlaczego podczas wyborów prezydenckich najeżdżał na wszystkich oprócz dudy?
    A może nikt nie wie w jakich dobrych stosunkach jest z czarną mambą – byłą starościną?
    Dlaczego jeździł na marsze organizowane przez pis?

#39491 Odpowiedz
    Ewik
    Gość

To już wolę .Nowoczesną Petru.

#39494 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

Kto z naszego regionu startuje?
    Kukiz w wyborach prezydenckich miał szanse, ale to co wyprawia w parlamentarnych to śmiech na sali. Tanajno, Liroy, Winnicki itp.
    Niestety nie ma na kogo głosować w tych wyborach.

#39496 Odpowiedz
    wyborca
    Gość

Nie mówiąc o tym że idea JOW jest zła, co udowodnił w kampanii Korwin. Najlepszy system to STV, ale Kukiz uparcie promuje JOWy bo podobno komuś to obiecał. Jak dla mnie to po prostu człowiek Schetyny i tak jak w poprzednich wyborach Twój Ruch Palikota był bezpiecznikiem PO tak teraz jest nim cookie.

#39497 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Michu: List nie tworzą spadochroniarze z PiSu i PO, we wstępnych listach pojawiały się takie osoby które chciały na siłę wypłynąć na fali popularności Kukiza, obecnie listy mają całkiem inny kształt, są na nich przede wszystkim ludzie młodzi, zdeterminowani do zmiany systemu w którym przyszło nam żyć. Spadochroniarze z PiS uciekają do PO, jak choćby Dorn czy Kamiński, z SLD również, patrz Napieralski, z kolei POwcy uciekają do wspomnianej przez Ewik Nowoczesnej PO Ryśka Swetru, która wlaśnie dlatego została stworzona, żeby spady z PO mogły na nowo zaistnieć w polityce jako już „niezależni”.

Forumowiczu „…”, rozumiem, że jesteś przeciwnikiem PiSu, ja też nie jestem ich zwolennikiem, ale nie rozumiem co masz na myśli pisząc, że Kukiz obraca się w towarzystwie PiSu?Nic takiego nie zauważyłem. Dlaczego jeździł na marsze PiSu? Przypomnij mi proszę o jaki marsz chodzi? „Czarna mamba” to jak rozumiem Pani Mateusiak-Pielucha, też nie rozumiem w jakich „dobrych stosunkach jest z byłą Panią starościną 😀 Wydaje mi się, że chyba przesadzasz. Rozumiem, że jesteś przeciw PiSowi, ale hejtuj proszę PiS i nie dopatruj się w tym udziału Kukiza.

Do wyborca: Mamy ogromny potencjał, cały czas się rozwija, zaznaczam, że kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła, wszystko przed nami. Listy wkrótce będą opublikowane, na pewno je tu umieszczę, wiem tyle, że będą tam ludzie niezależni, młodzi, wykształceni, gotowi do walki z systemem.
    Pamiętajcie PiS i PO jedno zło!
    Pozdrawiam

#39500 Odpowiedz
    Ciekawa
    Gość

Czy Ruch Kukiz zagwarantuje, że do Polski nie będą sprowadzani nielegalni imigranci EKONOMICZNI [to nie żadni ,,uchodźcy”] z ,,czarnej” Afryki i muzułmanie z Bliskiego Wschodu i Afryki Płn.?

#39509 Odpowiedz
    PolOn
    Gość

Szanowna Pani, tu nie ma co gwarantować, do tego nie można dopuścić, Polska nie może się ugiąć pod żądaniami Niemiec czy innych krajów UE. Osobiście uważam, że powinniśmy obrać kierunek węgierski, stanowczo odrzucać politykę imigracyjną UE. Do naszego kraju spłynęła fala ukraińców, co widać nawet w naszym mieście, w związku z czym, my już przyjęliśmy imigrantów z ukrainy i to nam wystarczy. Ciężko wypowiedzieć mi się za każdego członka ruchu, ale ja osobiście i wielu mi podobnych działaczy są zdania przedstawionego powyżej.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 17 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #39484 w Ruch Kukiz'2015 !
Twoje informacje: