Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

• Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez Wyborca.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #101646 Odpowiedz
    Kusy
    Gość

Niech żyje posłanka Stąd. Ona wszystkich uszczęśliwi. Teraz jest w kłopocie bo jej pretorian wywalają.

#101647 Odpowiedz
    Pretorianin
    Gość

Weź się puknij w głowę i głupot nie pisz.

#102659 Odpowiedz
    Ja
    Gość

Dziś dostałem mandat za to że wszedłem do czynnej restauracji.
    Mandat nie podpisalem, podarłem i wsadziłem policjantowi do kieszeni.
    Podobno sprawa trafiła do sądu.
    Ha ha.

#102855 Odpowiedz
    Elo
    Gość

Śmiech: ” Ale spokojnie, spokojnie prawdziwy płacz się zacznie jak złodzieje, malwersanci i oszuści zaczną być rozliczani za okradanie kraju, budżetu państwa, za oszustwa podatkowe i wyzysk najmniejszego nawet Kowalskiego.”- O jakim rozliczaniu mowa? Obecnej ekipy? Bo poprzednia to przez niedługo 10 lat rządów PiS chyba już dawno rozliczona. Tylko jakoś z zaciszu, bo nie słychać o aresztowaniach, ani nawet o aktach oskarżenia. To kim są ci złodzieje i malwersanci? Bo się pogubiłem

#102856 Odpowiedz
    Elo
    Gość

Covid jest od roku. Rząd blisko dziesięć. Co robił przez poprzednie lata?

#102968 Odpowiedz
    Elo
    Gość

Zbigniew pisze:W tym samym czasie Polakom podnosi sie wiek emerytalny ( w Niemczech go obnizono po okreslonym okresie skladkowym”- Bzdura. W Niemczech wiek emerytalny dla mężczyzn I DLA KOBIET to 65 lat. A zatwierdzone jest podniesienie do 67.W tle toczy się dyskusja by to było 70 lat. Bo podniosła się średnia wieku a panstwa nie stać na utratę fachowców którzy mogli by pracować

#102972 Odpowiedz
    Elo
    Gość

Do „Zbigniew”. Gratuluję wypowiedzi. Rzeczowej. Merytorycznej. Szkoda że tak tu takich mało.

#102973 Odpowiedz
    Elo
    Gość

Do „Jan”. Gratuluję wypowiedzi. Bardzo mało tu tak rzeczowych, neutralnych, merytorycznych. Przez nagłówek wziąłem ją wstępnie za wypowiedź „Zbigniewa”, z pewnym- nie ukrywam-zdziwieniem i zaskoczeniem.

#103452 Odpowiedz
    Rafal
    Gość

Witam.
    Potrzebuje namiaru na jakiegoś jasnowidza, który dokładnie przewiduje przyszłość.
    Może być założyciel tego tematu.

#103453 Odpowiedz
    Hahaha
    Gość

Wyborcy Totalnej Targowicy wierzą w jasnowidzów teraz widać jaki to jest elektorat 😂

#103457 Odpowiedz
    Rafal
    Gość

Hahaha nie widzisz jaka wartość ma nasz złoty. Jaka mamy inflację. Ty ograniczony niemyślący czliwieku

#103458 Odpowiedz
    Rafal
    Gość

Ile firm upada. Ile ludzi zostaje na bruku.
    We wsi Pajęczno tego nie widać. Wystarczy wyjechać do miasta.

#103459 Odpowiedz
    Radca
    Gość

Rafał ale nikt ci nie broni wyjechać do multikulturowych Niemczech tam będziesz swoje euro

#103460 Odpowiedz
    Rafal
    Gość

Widzę, że ludzie z wyższym wykształceniem inaczej postrzegają procesy zachodzące w gospodarce niż ludzie z kategorii „bo mi się należy ”
    Brawo Rafal

#103461 Odpowiedz
    Rafal
    Gość

Ja jestem inny Rafał.
    To widzę że jest nas dwóch.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #101646 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: