R e k l a m a
R e k l a m a

Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #58548 Odpowiedz
    Edzio
    Gość

co Kaczyński i Szydło wyprawiają. Jak kiedyś byłem za PIS tak teraz jestem przeciw.
    Oni są chorzy na umyśle, będą się mścić, że zostali sami w Europie, nawet Orban ich olał.
    Odwołać też cyrk(rząd PIS), Ich zachowanie to kompromitacja na scenie międzynarodowej.
    Teraz to nam pozostanie tylko z Putinem albo z Łukaszenką się swatać.
    Żenada ten rząd.

#58549 Odpowiedz
    EPJ-0001
    Gość

a czego się spodziewaliście po rządach PIS????

#58550 Odpowiedz
    Rumun
    Gość

Ze Tokarski zostanie dożywotnie burmistrzem!!!!

#58551 Odpowiedz
    Rafał_z_Pajęczno
    Gość

Rządy Tuska, a upadek PIS-u. Proponuje nowy temat założyć. Hehe

#58579 Odpowiedz
    LEW
    Gość

dziś na wp.pl pojawił się artykuł „Kurs na wyjście z Unii rozpoczęty. Petycję do Andrzeja Dudy podpisało kilka tysięcy osób”
    widzę, że polacy nic nie nauczyli się z historii (głupi naród),
    Ja myślę, że trzeba zrobić referendum na temat odwołania obecnego rządu, który nas tylko ośmiesza na scenie międzynarodowej, a nie wyjścia Polski z UE.

#58580 Odpowiedz
    grot
    Gość

PIS nie zrobi referendum o wyjściu z Unii bo wie że przegra je z kretesem . Moim zdaniem zaczyna się juz równia pochyła dla tej partii.

#58581 Odpowiedz
    Iron
    Gość

@LEW i ty tak głośno przyznajesz się że czytasz wp.pl?? :/ …nie wstyd ci?? :/

#58585 Odpowiedz
    TOM
    Gość

LUDZIE czy nie widzicie, że Pis-iory miszczą nasz kraj.

#58586 Odpowiedz
    TOM
    Gość

Już wszyscy w europie się od nas odwracają. Wstyd się przyznać, że jet się polakiem (do tego doprowadził mnie PIS)

#58588 Odpowiedz
    VAT
    Gość

ja robie interesy z EU, jak wyjdziemy ze wspólnoty i spadną mi obroty to ja zwolnię 110 (głównie kierowców) osób.

#58590 Odpowiedz
    przedsiębiorca
    Gość

a u mnie przez 500+ zwolniło się 5 osób, a w Pajęcznie to się ludziom we łbach po…..ło, za 4000 na rękę już nie chcą pracować (de….le co nic nie potrafią)

#58592 Odpowiedz
    Juntek
    Gość

Stonoga miał rację. PO tak nie wydymała Polaków, jak zrobił to PiS.
    Ci ludzie odbierają smak życia. Jak widzę te tępe łby w telewizji to się chce rzy***ć. Ta ich śmieszna rzeczniczka w okularach… skąd oni ich biorą? Albo nasza gwiazda z Posmykowizny… To jest jakaś groteska

#58612 Odpowiedz
    nowy
    Gość

autor tematu chyba jasnowidz!!!

#58613 Odpowiedz
    nowy
    Gość

autor tematu chyba jasnowidz!!!

#58622 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

na wstępie nie głosowałem na pis
    @przedsiębiorca Role się odwróciły teraz ty szukaj dobrego pracownika. Przez tyle lat gówniane pensje, pracownicy okradani w bały dzień, na umowach śmieciowych. Pewnie chciałbyś by nadal robili za 1000 zł a najlepiej za racje żywnościowe. I czego beczysz? bo musisz w końcu płacić uczciwie ?

@VAT o jej tragedia, dziś kierowców biorą od ręki znajdą sobie pracę. Straszna tragedia chyba jedynie dla ciebie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #58549 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: