Rządy PIS a upadek Polski
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Rządy PIS a upadek Polski
- Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez
Wyborca.
-
AutorWpisy
-
Stefan
GośćNie wziąłeś pod uwagę że dziś tych kierowców zatrudnia np. VAT i setki podobnych. Gdy coś wydarzy się w naszych stosunkach z UE, a dużo na to wskazuje, to on i inni ich nie zatrudnia, więc przestanie to być zawód poszukiwany a już na pewno będzie tak samo słabo płatny jak inne o których piszesz w pierwszym akapicie.
nowy
Gośćwojtek = d…l który nic nie rozumie
VAT
Gośću mnie najniższa płaca to 3000zł na ręke, a chłopaki średnio zarabiają 3800 – 4500 na ręke, mało tego od takich kwot mają odprowadzane składki i podatek, a i tak psy na mnie wieszają.
Proszę bardzo niech szukają w naszym powiecie lepszej roboty. (pracujemy 8-9 godzin dziennie i 5 dni w tygodniu)pozdrawiam
VAT
Gośća i jestem nazywany złodziej ponieważ wyzyskuje innych, tylko w urzędach, czy sklepach pracują pewnie za połowę mojej stawki i się cieszą.
xyz
Gośćto gdzie jest taka dobra praca w naszym powiecie? moze uchylisz rąbka tajemnicy?
Wojtek
Gość@stefan jeśli tak się stanie to pracodawcy będą mieć w tej branży bajkę bo będą się bić by u nich pracować.
@nowy d…l to cie zrobił i później prawo mu zabroniło ciebie wyskrobać i tak powstałeś.
@VAT skoro u ciebie taka bajeczka to dlaczego psy na tobie wieszają i nazywają złodziejem? No chyba, że nie jest tak kolorowo. Po co ten płacz i użalanie? 27 lat po upadku komuny a wy nadal nie wiecie czym jest kapitalizm?
Najgłośniej teraz krzyczą o demokracji, ci którzy przegrali w demokratycznych wyborach. Przecież pisiory mówili z jakim programem idą do wyborów , ludziom sie to spodobało poparli w wyborach. A teraz chur dur bo co to się wyprawia.
Janusze biznesu obudzili się bo muszą zacząć płacić uczciwie pracownikowi. ŚmiechNaczelny
GośćDobra praca w pajęcznie to w UM jeśli i tak popełnisz bład to za to nie zapłacisz ani złotówki …polecam – Naczelny
VAT
Gośćwieszają, bo każdy nauczony jest nieróbstwa, myśleli, że przyjdą na 8 godzin i tylko 3 przepracują uczciwie, a tu zaskoczenie 8 godzin pracy półgodziny przerwy i wywalam dyscyplinarnie za kaca w pracy
VAT
Gośća jeden zwolnił mi się w styczniu jak zamontowałem kamery (wszystko na temat), czyli pracownicy są złodziejami a nie pracodawcy, jak patologia myśli.
Wojtek
Gość@VAT zatrudniasz 110 kierowców i całą resztę oceniasz na podstawie tego jednego, który się zwolnił bo kamerę zamontowałeś?? Jak kierowca może zamiast 8h przepracować 3?
Kogo nazywasz patologią?
Coś ten twój biznes to chyba pic na H2O, wymyślony na potrzeby trollowania pisiorów, bo to wszystko się kupy nie trzyma 🙂taka prawda
Gość@ Wojtek
Wymyślił, nie wymyślił, nie zmienia to faktu, że PiS i jego wyznawcy. to patologia, ćwierćinteligenci i roszczeniowe nieroby. Rasa, która zbyt szybko stała się panami, a przecież wszyscy wiedzą, że inteligencję nabywa się przez pokolenia.Marzą im się rządy absolutne i wszystko wskazuje na to, że przy naszej bierności, ich marzenia się spełnią.Aga
Gość@taka prawda A co byś chciał zrobić? Zamach stanu? a kto ci dał do tego prawo, by demokratycznie wybrany rząd obalać?
Poparcie na chwilę obecną dla pisu cały czas jest bardzo wysokie ok 37%.
W imieniu mniejszości chcesz większość uszczęśliwiać?
odp. jedyne co możesz to czekać na DEMOKRATYCZNE wyborytaka prawda
GośćA kto mówi o obalaniu? Ja mówię o przeciwstawianiu. Pokojowych protestach, które powstrzymają rozwydrzenie rządzących. Bo to już w wielu przypadkach jest rozwydrzenie. Nieliczenie się z nikim i z niczym. Lekceważy się zdecydowanie liczniejszą grupę społeczeństwa, która nie jest skłonna nabierać się na populistyczne hasła. I powinniśmy się w końcu zdecydować, czy chcemy być państwem kapitalistycznym, czy socjalistycznym. Dlaczego na waszych świadczeniach ma tracić ktoś, kto potrafi stworzyć miejsca pracy, bo tych państwo nie potrafi zapewnić? Mniej roszczeń, więcej inwencji. Szanse wszyscy mają takie same. Nikt nikomu nie broni być właścicielem. Na tym polega kapitalizm.
Tadusz
GośćJeszcze zapłaczecie za Unią europejską. Podobni nacjonalistyczne pieniacze, tyle że wspierani przez cerkiew prawosławną byli w Jugosławii po 90 roku. Zobaczcie co z niej zostało. Zobaczcie jak wspaniale się żyje poza Unią ludziom w Serbii. NIE POZWÓLMY PISOWI ZNISZCZYĆ PRZYSZLOSCI NASZYCH DZIECI!!!
Gipsy
GośćTadeusz już wolę PIS jak PO czy .N
-
AutorWpisy