R e k l a m a
R e k l a m a

Siostry zakonne wywiesiły plakat Karola Nawrockiego – serio?

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Siostry zakonne wywiesiły plakat Karola Nawrockiego – serio?

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #140438 Odpowiedz
    Radziu
    Gość

Żenada…siostry za politykę się wzięły. Tak nisko upadły?

#140442 Odpowiedz
    wax
    Gość

Pomagają księżom w odchodzeniu ludzi od Kościoła.Perfidne postępowanie.

#140447 Odpowiedz
    Zocha
    Gość

Już niedługo w kościołach będą dyskoteki, albo burd…le.

#140967 Odpowiedz
    Wyborca
    Gość

Najwięcej maja do powiedzenia ludzie którzy nie chodzą do kościoła. Udzielają się nie tam gdzie trzeba. Każdy wie jakie poglądy na politykę ma kościół. Jak by politycy i lokalni działacze nie ingerowali w kościół to mogli by wymagać żeby kościół odciął się od polityki. A sam Nitras powiedział że katolików trzeba opiłować. A sam z Kościołem zapewne nie ma nic wspólnego bo wątpię że jest wierzącym i praktykującym katolikiem.

#141090 Odpowiedz
    Kropka
    Gość

Dramat. A pamięta ktoś jak była akcja WOŚP w liceum, uczniowie mieli nie wrzucać do puszki „boo siostra U.im nie kazała”? Pewnie zagroziła niższą oceną.
    Tak samo było z pewnym księdzem uczącym w LO. A przepraszam, to już były ksiądz. 😅

#142939 Odpowiedz
    Belfer
    Gość

Skoro kościół stał się organizacją polityczną ,to niech ich PIS sponsoruje , a nie państwo.

#142940 Odpowiedz
    Mdlejący koń
    Gość

Znam bardzo wielu takich, którym poglądy dotyczące kościoła i wiary bardzo radykalnie zmieniły się na przychylne kiedy już czuli iż nadchodzi ich koniec na tym łez padole. Bardzo często dochodzili do wniosku „a nuż, może jednak coś jest”. Tak, że z tym pluciem uwaga bo może być problem ……

#142958 Odpowiedz
    Michal
    Gość

FUR de. Ty za to szczucie na innych to akurat do nieba nie pójdziesz i nic nie zmieni tego, że do kościoła pójdziesz.

#142959 Odpowiedz
    FÜR DOUTCHLAND
    Gość

Michał nie wiem czemu o mnie wspomniałeś jeśli na tym poście nie ma było ani jednego mojego komentarza…..ale jeśli chcesz mogę wstawić kilka linków i filmików z tym kto na kogo szczuje

#142962 Odpowiedz
    Michal
    Gość

Wspomniałem ponieważ Mdlejący Koń czy Fur.de to jedna osoba .

#142964 Odpowiedz
    FÜR DOUTCHLAND
    Gość

Michal rozczaruje ciebie ale nie otóż Mdlejący koń to zupełnie inna osoba

#142969 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Mało to księży i biskupów smaży się w piekle za pedofilię i krzywdzenie dzieci ?

Wyświetlanie 12 wpisów - od 16 do 27 (z 27 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #140418 w Siostry zakonne wywiesiły plakat Karola Nawrockiego – serio?
Twoje informacje: