Skąd się biorą uchodźcy w Pajęcznie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Skąd się biorą uchodźcy w Pajęcznie
- Ten temat ma 79 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 2 lata, 1 miesiąc temu przez
Rafał.
-
AutorWpisy
-
Gratulacja
GośćMasz rację Kalino schowajcie się lepiej z Janem bo tam wasze miejsce i większy pożytek
al alkoholik
GośćPolak opuszczający Ojczyznę z przyczyn politycznych bądź ekonomicznych, zajmuje się pracą lub zwalcza ustrój przez który musiał Ojczyznę opuścić.
Sprawy religijne są „tabu’ i nie są jego życiowym motorem. Religia jest dodatkiem do życia. W przypadku muzułmanów religia najczęściej steruje ich życiem.
Człowiek który okalecza swoje ciało z przyczyn wyznaniowych na pewno jest ugruntowany w wierze.
Dlaczego więc osoby deklarujące się jako ateiści, nie chcący ujawnić zasad kierujących ich życiem, tak bardzo zauroczeni są tymi narodowościami dla których wiara jest drogowskazem. Czyli nasza wiara nie pasuje, a tamci OK ze swoja umiejętnością wierzenia.
Widzę tu niekonsekwencję
Nie chciałbym aby za 50 lat w Polsce, dwóch policjantów Ahmed I Mehmed zatrzymując Polaka do kontroli drogowej zapytało czy gość o nazwisku Kowalski to obcokrajowiec.
@ Jan
Przestań pisać te elaboraty. Ściągasz, kopiuj wklej, daj coś od siebie.
Nawet nicka skopiowałeś.
A jeżeli się mylę i jesteś takim znawcą i zwolennikiem kultury islamu (raczej teoretykiem) to powiem: wyjedź na wschód razem z koleżanką i po roku wróć i powiedz tam jak było. Każdy chętnie posłucha. I zdjęcia też proszęKto za to zapłaci, Kto da pracę i utrzymanie tym ludziom
„Papież apeluje o przyjmowanie uchodźców, w czym jest o wiele bardziej radykalny ode mnie, bo ja…..”
Wstaw sobie fotkę papieża będziesz wiarygodny.
To chcesz przyjmować czy nie, bo radykalny papież chce, to jesteś również radykalny bo brzęczysz o tym samym od dłuższego czasu. Jakieś q..wa uprzedzenia niezrozumienia itp. bzdety Ilu jest tych niewinnie skrzywdzonych, poczytaj raporty.
Człowieku wyślij co miesiąc 1000 zł lub więcej, na organizacje charytatywne i uciszysz sumienie, jak Cię coś gryzie.
A ty próbujesz cedować odpowiedzialność finansową i społeczną na uczciwie pracujących podatników
Nic do Ciebie nie dociera. Wkręcasz Marka Kondrata w niezłą kabałę. Jak z ING zaczną odchodzić klienci, to się Olgierd Halski zainteresuje Tobą. Jak mu zarobki polecą za firmowanie jego twarzą takich newsów.
Ciekawe czy Ci szejkowie pomogą.Jan
GośćJa swoje zdanie już wyraziłem, dalsza rozmowa nie ma sensu. Kto chciał zrozumieć mój punkt widzenia, ten zrozumiał. A kto nadal widzi tam bycie „zwolennikiem islamu”, to jego problem, ja niczego takiego nie powiedziałem, zakrawa to na jakąś obsesję, a na pewno świadczy o czarno-białym myśleniu: albo tak, albo tak, nic pośrodku, zero wielowymiarowości. Na moje pytanie odpowiedzi też nie usłyszałem, siać niechęć i operować schematami – tak, ale zaproponować konkretne rozwiązanie – gdzież tam. I odwrócić uwagę od tematu kolejnym przytykiem do awatara. Swoją drogą właśnie wyczytałem, że Marek Kondrat otwarcie popiera KOD, muszę się zatem zastanowić nad tym awatarem, bo Miauczyński miał być apolityczny.
Hmm
GośćSzkoda pisać o szKODnikach ale teraz już wiem dlaczego masz jego awatar
Taka Prawda
GośćUchodźcy przyjeżdzają do Pajeczna z Działoszyna i Trebaczewa.
PAJ19
GośćTaka Prawda 😀
Tyrol
GośćZ daleka
name
GośćPo 6 latach od założenia tego tematu autor doczekał się wreszcie odpowiedzi. Może fur deutschland zabierze też głos?
Becik
GośćJak to skąd, od pieluchy.
Pisia
GośćMigranci walą z Posmykowizny, wiadomo od kogo.
Tytan
GośćCzarna mama pasuje do nich.
Kawka
GośćOd czarnej mamby walą do Pajeczna. Tak was urządziła. Ale kasy nabila.
Blondi
GośćCzarna mamba królową powiatu. Jest wam lepiej.
Blondi
GośćA czy zwróciła te miliony za te modernizację liceum, co trzeba było zwracać przez powiat? 3 miliony w plecy dla powiatu. Jak ta sprawa?
Rogacz
GośćA Matzena ma wiedzę w tej sprawie i co robi?
-
AutorWpisy