R e k l a m a
R e k l a m a

Skąd się biorą uchodźcy w Pajęcznie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Skąd się biorą uchodźcy w Pajęcznie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 80 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #62344 Odpowiedz
    Gratulacja
    Gość

Masz rację Kalino schowajcie się lepiej z Janem bo tam wasze miejsce i większy pożytek

#62348 Odpowiedz
    al alkoholik
    Gość

Polak opuszczający Ojczyznę z przyczyn politycznych bądź ekonomicznych, zajmuje się pracą lub zwalcza ustrój przez który musiał Ojczyznę opuścić.
    Sprawy religijne są „tabu’ i nie są jego życiowym motorem. Religia jest dodatkiem do życia. W przypadku muzułmanów religia najczęściej steruje ich życiem.
    Człowiek który okalecza swoje ciało z przyczyn wyznaniowych na pewno jest ugruntowany w wierze.
    Dlaczego więc osoby deklarujące się jako ateiści, nie chcący ujawnić zasad kierujących ich życiem, tak bardzo zauroczeni są tymi narodowościami dla których wiara jest drogowskazem. Czyli nasza wiara nie pasuje, a tamci OK ze swoja umiejętnością wierzenia.
    Widzę tu niekonsekwencję
    Nie chciałbym aby za 50 lat w Polsce, dwóch policjantów Ahmed I Mehmed zatrzymując Polaka do kontroli drogowej zapytało czy gość o nazwisku Kowalski to obcokrajowiec.
    @ Jan
    Przestań pisać te elaboraty. Ściągasz, kopiuj wklej, daj coś od siebie.
    Nawet nicka skopiowałeś.
    A jeżeli się mylę i jesteś takim znawcą i zwolennikiem kultury islamu (raczej teoretykiem) to powiem: wyjedź na wschód razem z koleżanką i po roku wróć i powiedz tam jak było. Każdy chętnie posłucha. I zdjęcia też proszę

Kto za to zapłaci, Kto da pracę i utrzymanie tym ludziom
    „Papież apeluje o przyjmowanie uchodźców, w czym jest o wiele bardziej radykalny ode mnie, bo ja…..”
    Wstaw sobie fotkę papieża będziesz wiarygodny.
    To chcesz przyjmować czy nie, bo radykalny papież chce, to jesteś również radykalny bo brzęczysz o tym samym od dłuższego czasu. Jakieś q..wa uprzedzenia niezrozumienia itp. bzdety Ilu jest tych niewinnie skrzywdzonych, poczytaj raporty.
    Człowieku wyślij co miesiąc 1000 zł lub więcej, na organizacje charytatywne i uciszysz sumienie, jak Cię coś gryzie.
    A ty próbujesz cedować odpowiedzialność finansową i społeczną na uczciwie pracujących podatników
    Nic do Ciebie nie dociera. Wkręcasz Marka Kondrata w niezłą kabałę. Jak z ING zaczną odchodzić klienci, to się Olgierd Halski zainteresuje Tobą. Jak mu zarobki polecą za firmowanie jego twarzą takich newsów.
    Ciekawe czy Ci szejkowie pomogą.

#62350 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Ja swoje zdanie już wyraziłem, dalsza rozmowa nie ma sensu. Kto chciał zrozumieć mój punkt widzenia, ten zrozumiał. A kto nadal widzi tam bycie „zwolennikiem islamu”, to jego problem, ja niczego takiego nie powiedziałem, zakrawa to na jakąś obsesję, a na pewno świadczy o czarno-białym myśleniu: albo tak, albo tak, nic pośrodku, zero wielowymiarowości. Na moje pytanie odpowiedzi też nie usłyszałem, siać niechęć i operować schematami – tak, ale zaproponować konkretne rozwiązanie – gdzież tam. I odwrócić uwagę od tematu kolejnym przytykiem do awatara. Swoją drogą właśnie wyczytałem, że Marek Kondrat otwarcie popiera KOD, muszę się zatem zastanowić nad tym awatarem, bo Miauczyński miał być apolityczny.

#62352 Odpowiedz
    Hmm
    Gość

Szkoda pisać o szKODnikach ale teraz już wiem dlaczego masz jego awatar

#62576 Odpowiedz
    Taka Prawda
    Gość

Uchodźcy przyjeżdzają do Pajeczna z Działoszyna i Trebaczewa.

#62585 Odpowiedz
    PAJ19
    Gość

Taka Prawda 😀

#62940 Odpowiedz
    Tyrol
    Gość

Z daleka

#123162 Odpowiedz
    name
    Gość

Po 6 latach od założenia tego tematu autor doczekał się wreszcie odpowiedzi. Może fur deutschland zabierze też głos?

#123172 Odpowiedz
    Becik
    Gość

Jak to skąd, od pieluchy.

#123180 Odpowiedz
    Pisia
    Gość

Migranci walą z Posmykowizny, wiadomo od kogo.

#123199 Odpowiedz
    Tytan
    Gość

Czarna mama pasuje do nich.

#123615 Odpowiedz
    Kawka
    Gość

Od czarnej mamby walą do Pajeczna. Tak was urządziła. Ale kasy nabila.

#123636 Odpowiedz
    Blondi
    Gość

Czarna mamba królową powiatu. Jest wam lepiej.

#123637 Odpowiedz
    Blondi
    Gość

A czy zwróciła te miliony za te modernizację liceum, co trzeba było zwracać przez powiat? 3 miliony w plecy dla powiatu. Jak ta sprawa?

#123639 Odpowiedz
    Rogacz
    Gość

A Matzena ma wiedzę w tej sprawie i co robi?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 80 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #62142 w Skąd się biorą uchodźcy w Pajęcznie
Twoje informacje: