Strajk nauczycieli

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #83253 Odpowiedz
    Gość
    Gość

Mylisz się Marek! Żaden NIERÓB nie będzie pracował więcej za gowniane pieniądze…

#83254 Odpowiedz
    Wieśniak
    Gość

Akta2, Kaczyński przekupuje Cię dla celów które dostał od starszych braci w wierze. Nie myśl że jak ktoś daje łapówkę to nic za to nie chce.

#83256 Odpowiedz
    Marek
    Gość

To się zwolnij jak nie chcesz pracować . Zarabiasz 2,5 tysiąca a w rzeczywistości 5 tysięcy bo pracujesz połowę tego co ja Masz też 3,5 miesiąca płatnego urlopu a ja miesiąc więc nie gadaj bzdur Gościu.

#83257 Odpowiedz
    ołówek
    Gość

Zacietrzewienie Broniarza odnośnie jutrzejszego strajku pokazuje, jak bardzo jeszcze w gościu siedzi głęboka komuna. Facet reprezentuje pogląd czy się stoi, czy się leży 1000 zł się należy. Każdemu. Ale to już chyba nie te czasy. Karta nauczyciela powinna zostać zlikwidowana, bo ona tylko trzyma w zawodzie tych wszystkich słabych nauczycieli, którym się już nie chce. No ale miejsca jedna z drugą nie zwolni, bo gdzie indziej znajdzie takie cieplarniane warunki.
    A swoją drogą, czego jeszcze POKO nie wrzeszczy,ze Środą, Szczuką czy Scheuring – Wielgus, że zawód zdominowany przez kobiety? „Dość dyktatury kobiet” 😉

#83259 Odpowiedz
    Aśka
    Gość

@gość wziąłeś sobie wolne na jutro aby zająć się swoimi dziećmi?

Bo mnie do tego zmusiliście!!

#83314 Odpowiedz
    Rudy ryjek
    Gość

Czy się leży czy się stoi PiS zapłaci bo się boi.

#83317 Odpowiedz
    Lgd
    Gość

Od jutra nauczyciele będziemy zgłaszać korepetycje do skarbówki

#83319 Odpowiedz
    niech wezmą kredyt i zmienią prace
    Gość

Zastanawialiście się dlaczego Broniarz tak nie podjudzał do strajku nauczycieli kiedy strzelano do protestujących za POprzedniej ekipy towarzystwa ?? wcześniejsze zarobki im pasowały a teraz nagle krzyczy dajcie nam 1000zł z proponowanego pensum jest wielce oburzony ale z wprowadzenia harówki bez żadnych konsultacji do 67 był wielce zadowolony

#83321 Odpowiedz
    Państwo teoretyczne
    Gość

Niech nauczyciele pokupia krowy, będą mieli 500+.

#83322 Odpowiedz
    kaśka
    Gość

Witam
    Ludzie ograrnijcie się nauczyciele pracują połowę czasu tego co my , fakf sprawdzają prace w domu -wiec jesteśmy kwita ….Ale ich zarobki są o dużo wyższe od nas…NIE JEDEN BY CHCIAŁ TYLE ZARABIAC CO ONI ….maja wolne wakacje , ferie oraz otrzymują część zwrotów za wczasy-pytam się kto tak ma….PRZCIEZ MY TEŻ PRACUJEMY………brawo dla Pani Szydło

#83323 Odpowiedz
    kamieni kupa
    Gość

W głowach im się już przewraca wcześniej siedzieli jak myszki pod miotłą a teraz chcą wielce tysiąc złotych czemu wcześniej takich podwyżek nie wołali mieli 8 lat na to jak wyrzucali do kosza podpisy ws 6 latków to milczeli jak wprowadzali harówkę do 67 roku też milczeli jak strzelali do protestujących to gdzie wtedy byli ??

#83325 Odpowiedz
    Aśka
    Gość

Czy nauczyciele w czasie strajku mogą chodzić po mieście? Dziś byłam świadkiem jak kilka chodziło i robiło zakupy!! Gdzie można to zgłosić? Kuratorium czy bardziej media poinformować?

#83327 Odpowiedz
    Gość
    Gość

Aśka to sprawa dla policji! Dzwon szybko!

#83328 Odpowiedz
    cynamon
    Gość

Wstyd mi za was nauczyciele! Nie potraficie się zjednoczyć nawet na jeden dzień ! Liceum i przedszkole nr 1 – czekajcie, aż brudną robotę odwalą za was inni. Nie będzie wstyd wyciągać ręki po wyższą pensję?

#83329 Odpowiedz
    Aśka
    Gość

@gość zadzwoniłam do kuratorium. Bardzo miła Pani podziękowała za informację i oświadczyła, że to nie dopuszczalne i będą wyciągać konsekwencje 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #83325 w Strajk nauczycieli
Twoje informacje: