R e k l a m a
R e k l a m a

Sympatyk PO

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #64566 Odpowiedz
    gość
    Gość

Jeżeli naprawdę czujecie się obrażeni, to świetnie. O to mi chodziło. Przecież nikt wam nie przyznawał monopolu na obrażanie. Nam też czasem wolno.

#64567 Odpowiedz
    gość
    Gość

Tokarski na prezydenta, Lewera na króla, Sztraus na błazna, Jaruzelski na świętego!!! Chcemy powrotu monarchii!! I zmiany nazwy kraju na Polska Obywatelska!!!

#64568 Odpowiedz
    Laska
    Gość

Petrus na podskarbiego wielkiego koronnego.

#64569 Odpowiedz
    Laska
    Gość

Gulczas a jak myślisz? Bo ja nie wiem. Byłam za PO a teraz to się gubię. Obiecywali mi upadek państwa a ono kwitnie. Obiecywali upadek firm obłożonych przecież nie przez naszych z zawodu dyrektorów a one zaczynają osiągać sukcesy i stają się rentowne. Gdzie zatrudnimy teraz nasze córki i synków. Demokracji nikt nie niszczy podpaleniem budki czy strzelaniem z plastikowych kul. Helou co te pisiory wyprawiają. No i Nasi nadludzie nadzwyczajna kasta co oni z nimi robią. A było osiem lat tak fajnie. Gulczas powiedz mi czy teraz mnie zamkną? Boję się, bedę protestować.

#64579 Odpowiedz
    gość
    Gość

@Laska, czytałeś „Pinokia”? Wszyscy wiedzą, że jak kłamał, wydłużał mu się nos. Przyjrzyj się nosom ministrów w obecnym rządzie. Zaczniesz wątpić w ten gospodarczy boom, dostrzeżesz rabunkową gospodarkę, przejadanie wszelkich nadwyżek, zastój i brak inwestycji. Jak na razie, wszystko jest na papierze i w ustach polityków.
    A p.Morawiecki już dzisiaj zapowiada, że nie będzie brał pożyczek, a sięgnie po nasze oszczędności. Rzekomo chce nimi poobracać. Żle to widzę.

#64583 Odpowiedz
    zdzialoszyna
    Gość

Tusk z pejsem roztowskim tak obrócili naszymi pieniedzmi z ofe,ze 19 mld zniknelo. Czarodzieje!

#64588 Odpowiedz
    gość
    Gość

PiS „zagospodaruje” resztę i obudzimy się z ręką w nocniku. Sami, poza Unią, z ogromnymi długami. Taką przyszłość szykujemy naszym dzieciom i wnukom.

#64590 Odpowiedz
    Laska
    Gość

@ gość wiem wiem jak zaznaczyłam mam naturalne blond włosy wierzę tylko Naszym. Ale z góry dziękuję za upomnienie. Te kłamliwe pisiory, jakie mają nochale. Ty @ gość ale ci Nasi jeszcze większe, co ja wygadałam się sory taki klimat

#64591 Odpowiedz
    Gipsy
    Gość

@gość to spakuj się wyjeżdżaj do oświeconej Europy jak ci tu tak źle. Tam zapewniaj przyszłość swoim wnukom skoro wieszczysz taki upadek.
    Dziadek ubek już pomocnej ręki nie wyciągnie i prapra wnukom nie pomoże!
    A może po prostu zacznij żyć uczciwie!

#64592 Odpowiedz
    Laska
    Gość

Ty @ gość nikomu ani słowa: Radzio podobno po operacji, nosek się goi. Tylko nikomu ani mru mru.

#64593 Odpowiedz
    gość
    Gość

Im mniej pewnie się czujecie, tym więcej wypisujecie hymnów pochwalnych na temat rządu i zajadlej atakujecie opozycję. Pewnie już dostrzegacie brak entuzjazmu u dużej części pisowskiego elektoratu. Tej mądrej, nie mylcie z fanatykami.

#64594 Odpowiedz
    Laska
    Gość

@ gość ja Cię naprawdę przepradzam za tych zajadłych pisiorów jak kulturalnie mawia Nasz pan profesor: ohydni.

#64595 Odpowiedz
    gość
    Gość

Nie staraj się być ironiczny, bo ci to nie wychodzi. To, co w zamierzeniu miało być prawdopodobnie dowcipne, jest zwyczajnie żałosne. Więcej- beznadziejne.

#64596 Odpowiedz
    gość
    Gość

już wolę uchodźców niż pisiorów przy władzy. Bób, humus i włoszczyzna!!!

#64597 Odpowiedz
    gość
    Gość

Brak argumentów, więc zaczyna się sięganie po waszą sprawdzoną ulubioną broń. Podrabianie wpisów. To znak, że dyskusję należy zakończyć. Bawcie się dalej sami, tylko żal Laski, bo nie będzie się miał przed kim popisywać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 34 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #64593 w Sympatyk PO
Twoje informacje: