R e k l a m a
R e k l a m a

Trener personalny poszukiwany.

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Trener personalny poszukiwany.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #37218 Odpowiedz
    Joker
    Gość

Witam. Założyłem ten temat aby dowiedzieć się czy w Pajęcznie lub okolicy, jest trener personalny pod którego okiem mógłbym trenować. Chodzi generalnie o dietę aby zrzucić parę zbędnych kg i o trening aby wyrzeźbić swoją sylwetkę. Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedź. I pozdrawiam serdecznie 🙂

#37220 Odpowiedz
    Skiper
    Gość

Jest i zna się na rzeczy. Szukaj kontaktu do Borysa Kaszuby. Ja nie mam numeru żeby więcej pomóc

#37222 Odpowiedz
    Joker
    Gość

Dzięki ci za informacje 🙂 Ale jakby ktoś jeszcze miał kogoś do polecenia chętnie taką informacje przyjmę 🙂

#37363 Odpowiedz
    Trek
    Gość

Napisz do mnie na maila
    cyfrowe2015@gmail.com

Zagwarantuję Ci opieką lepszą niż ktokolwiek inny lub zwrot pieniędzy.

#37410 Odpowiedz
    wiktor
    Gość

Polecam siłownię w Kleszczowie. Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

#37609 Odpowiedz
    Anonimowy
    Gość

Siłownia MAXIM jest lepsza od tej w Kleszczowie. Więcej sprzętu, lepsza atmosfera itp

#37610 Odpowiedz
    Amak
    Gość

Siłownia MAXIM w Pajęcznie jest lepsza od tej w Kleszczowie. Więcej sprzętu, lepsza atmosfera itp

#37712 Odpowiedz
    Joker
    Gość

Trek już wysłałem do cb wiadomosć na maila 🙂 Proszę o odpowiedź 🙂

#37764 Odpowiedz
    Potrzebujacy
    Gość

Czy ktoś ma jeszcze informacje o jakimś trenerze z naszych okolic ? Pilne 🙂 żeby był dyspozycyjny

#37883 Odpowiedz
    xyz
    Gość

Karol Klimczyk – trener personalny, skontaktuj się z nim przez facebook, ogólnie to pracuje w Cz-wie, ale jest z Marzęcic.

#38136 Odpowiedz
    Monika
    Gość

Ja miałam zajęcia z Panem Borysem, bo przygotowywał mnie do egazminów sprawnościowych, które zdałam bardzo dobrze.Przy okazji poprawiłam sylwetkę co cieszy jeszcze bardziej. Polecam

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #37410 w Trener personalny poszukiwany.
Twoje informacje: