Wybory w Pajęcznie
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Wybory w Pajęcznie
- Ten temat ma 65 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 7 lat, 5 miesięcy temu przez
Kalina.
-
AutorWpisy
-
Ania
GośćI niestety ale pan Mielczarek jest znany tylko z jednego. Jest w opozycji. Wszystko krytykuje Ale na żadnej radzie nic mądrego na zaproponował.
WLODEK
GośćA z czego jest znany obecny BURMISTRZ i jego ekipa radnych w 70% pochodząca z jednostek PODLEGŁYCH GMINIE Gdy obecny BURMISTRZ nim został miał 28 lat a wyborcy postawili na niego bo mieli dość poprzednich układów ,TO I TERAZ powinni to samo zrobić
asda
GośćBudżet Rząśni to 65 milionów.
wiesław
GośćGŁOS ODDANY NA MIELCZARKA, TO GŁOS ODDANY NA PiS. BARCZAK JUŻ SPRZEDAŁ SIĘ PISOWI. MACIE WYBÓR !!!!
Tomek
GośćGłosuje na MIelczarka I mam gdzieś wypisywania że to na PiS. CHCE ZMIANY, .. GLOS ODDANY NA TOKARSKIEGO TO GLOS NA GOWINA CZYLI TEZ PIS.
Gienia
GośćJa też mam dość starego chce nowego. Głos na Mielczarka
Edward
GośćAle Mielczarek będzie „ubezwlasnowolniony” przez swoich doradców! Powazka nie robi tego z dobroci serca!?! Radni jak Sikora Janeczek no niestety ale pis!
Będzie rządził PiS i tyle bo Mielczarek zadnego zaplecza nie ma! A że jego nablizszy kolega Bartczak juz.jest w pisie to co tu więcej pisać!Gwyn
Gość@Edward już za późno – czegokolwiek nie napiszecie i jak bardzo nie będziecie straszyć nikt już nie uwierzyc w te brudne machinacje. Ludzie przestali się bać, zaczęli myśleć. Jwst ich dużo i zrobią to co wiedzą, że zrobić muszą – pójdą za głosem serca i dadzą miastu szansę jakiej nie miało od ponad dekady. Każdy taki wpis jak Twój pogrąża ten statek jeszcze bardziej…
Tomek
GośćNo chyba że zadziałała obiecane posady przez obecnego. Pani od fitnessu dostała już i hale i pracę choć wcześniej 3lata się prosiła. Oczywiście obecny liczy na poparcie.
Może to wam da do.myslenie.
Jaką zawzietosć by wygracedmund
GośćJa pogrążam? Chyba wy siebie! Dlaczego jak były takie problemy i takie”wałki” w gminie to teściowa Bokszcaninowa nie poszła do prokuratury? Głowna księgową chyba była?! wtedy jej nic nie przeszkadzało?!
Dlaczego Pani Powązka nie odniosła się do tych pytań co ktoś zadał wcześniej w komentarzach?! Brakuje wam argumentów!?!
Napisz mi jeszcze kto był MĘŻEM ZAUFANIA MIELCZARKA W Makowiskach?! Czy nie był to sam Pan GÓRECKI! Przyszły zastępca burmistrza?!
Dodajmy do tej ekipy jeszcze Panów od kina Strausa i Przygodzkiego! No naprawdę ekipa cudów!Kalina
GośćNie znam rozgrywek „okołoratuszowych”.Przewijają się na forum różne nazwiska związane z kandydaturą P. Mielczarka. Ile z tych nazwisk to są „pewniaki”, a ile „urban legends”? To ważne, bo głosując na jednego człowieka, możemy sobie zafundować ekipę nie do przełknięcia. Zaraz zacznie się cisza wyborcza. Dałoby się odpowiedzieć na moje pytanie?
Jan
GośćWejdź na profil na facebooku Pana Mielczarka jako kandydata na burmistrza,tam zdementował wszystkie głupie plotki.
Orlen
GośćPanie Darku! Całym sercem z Panem 🙂
Tomek
GośćCo ma być to będzie. Ale wg mnie MIELCZAREK musiałby być samobójca żeby po ewentualnej wygranej dobierać sobie tych o których piszecie. Chłopak wyraził się raz I wyraźnie na fb. A Ja mu wierzę. Mój Głos na Pana Mielczarka. Niech wygra I w końcu thnie życie w nasze małe miasteczko. Przy tych możliwościach co da teraz .
Wierzę że da radę. A jak jeszcze widzę że popierają go młodzi którzy wyjechali i osiągnęli wielki sukces, jestem spokojny.
Panie Piotrze mój głos na PanaBogdan Górecki
GośćPani Kalino, to klakierzy Tokarskiego m.in. edmund i jemu podobni lokalni gebelsi podejrzewam, że pracownicy urzędu kłamstwami próbują robić wam wodę z mózgu. Pisałem już niejednokrotnie a dla Pani zrobię wyjątek i napiszę raz jeszcze: NIE OTRZYMAŁEM ŻADNEJ OBIETNICY OD PANA PIOTRA MIELCZARKA, ŻE POWOŁA MNIE NA ZASTĘPCĘ ANI TEŻ NIE ŻĄDAŁEM TAKICH OBIETNIC. Ja już jestem emerytem i chcę żyć długo i szczęśliwie. Funkcję męża zaufania powierzył mi Komitet Wyborczy Stowarzyszenia Rozwoju Ziemi Pajęczańskiej i pilnowałem, żeby nie podrzucano głosów, nie podkradano głosów, by wyborcy decydowali kto ma wygrać, komu zaufali a nie komisja wyborcza.
Proszę zagłosować zgodnie ze swoim sumieniem i swoim wyborem i nie wierzyć w jakieś tajemne układy. Na razie Pan Mielczarek nie płaci czarnym pieniędzmi podatników by dziękowali mu na mszach z ambon.
Pozdrawiam serdecznie. Bogdan Górecki -
AutorWpisy