Wybory w Pajęcznie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 66 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #78528 Odpowiedz
    Ania
    Gość

I niestety ale pan Mielczarek jest znany tylko z jednego. Jest w opozycji. Wszystko krytykuje Ale na żadnej radzie nic mądrego na zaproponował.

#78531 Odpowiedz
    WLODEK
    Gość

A z czego jest znany obecny BURMISTRZ i jego ekipa radnych w 70% pochodząca z jednostek PODLEGŁYCH GMINIE Gdy obecny BURMISTRZ nim został miał 28 lat a wyborcy postawili na niego bo mieli dość poprzednich układów ,TO I TERAZ powinni to samo zrobić

#78533 Odpowiedz
    asda
    Gość

Budżet Rząśni to 65 milionów.

#78535 Odpowiedz
    wiesław
    Gość

GŁOS ODDANY NA MIELCZARKA, TO GŁOS ODDANY NA PiS. BARCZAK JUŻ SPRZEDAŁ SIĘ PISOWI. MACIE WYBÓR !!!!

#78540 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Głosuje na MIelczarka I mam gdzieś wypisywania że to na PiS. CHCE ZMIANY, .. GLOS ODDANY NA TOKARSKIEGO TO GLOS NA GOWINA CZYLI TEZ PIS.

#78543 Odpowiedz
    Gienia
    Gość

Ja też mam dość starego chce nowego. Głos na Mielczarka

#78545 Odpowiedz
    Edward
    Gość

Ale Mielczarek będzie „ubezwlasnowolniony” przez swoich doradców! Powazka nie robi tego z dobroci serca!?! Radni jak Sikora Janeczek no niestety ale pis!
    Będzie rządził PiS i tyle bo Mielczarek zadnego zaplecza nie ma! A że jego nablizszy kolega Bartczak juz.jest w pisie to co tu więcej pisać!

#78548 Odpowiedz
    Gwyn
    Gość

@Edward już za późno – czegokolwiek nie napiszecie i jak bardzo nie będziecie straszyć nikt już nie uwierzyc w te brudne machinacje. Ludzie przestali się bać, zaczęli myśleć. Jwst ich dużo i zrobią to co wiedzą, że zrobić muszą – pójdą za głosem serca i dadzą miastu szansę jakiej nie miało od ponad dekady. Każdy taki wpis jak Twój pogrąża ten statek jeszcze bardziej…

#78575 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

No chyba że zadziałała obiecane posady przez obecnego. Pani od fitnessu dostała już i hale i pracę choć wcześniej 3lata się prosiła. Oczywiście obecny liczy na poparcie.

Może to wam da do.myslenie.
    Jaką zawzietosć by wygrac

#78588 Odpowiedz
    edmund
    Gość

Ja pogrążam? Chyba wy siebie! Dlaczego jak były takie problemy i takie”wałki” w gminie to teściowa Bokszcaninowa nie poszła do prokuratury? Głowna księgową chyba była?! wtedy jej nic nie przeszkadzało?!
    Dlaczego Pani Powązka nie odniosła się do tych pytań co ktoś zadał wcześniej w komentarzach?! Brakuje wam argumentów!?!
    Napisz mi jeszcze kto był MĘŻEM ZAUFANIA MIELCZARKA W Makowiskach?! Czy nie był to sam Pan GÓRECKI! Przyszły zastępca burmistrza?!
    Dodajmy do tej ekipy jeszcze Panów od kina Strausa i Przygodzkiego! No naprawdę ekipa cudów!

#78593 Odpowiedz
    Kalina
    Gość

Nie znam rozgrywek „okołoratuszowych”.Przewijają się na forum różne nazwiska związane z kandydaturą P. Mielczarka. Ile z tych nazwisk to są „pewniaki”, a ile „urban legends”? To ważne, bo głosując na jednego człowieka, możemy sobie zafundować ekipę nie do przełknięcia. Zaraz zacznie się cisza wyborcza. Dałoby się odpowiedzieć na moje pytanie?

#78595 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Wejdź na profil na facebooku Pana Mielczarka jako kandydata na burmistrza,tam zdementował wszystkie głupie plotki.

#78597 Odpowiedz
    Orlen
    Gość

Panie Darku! Całym sercem z Panem 🙂

#78599 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Co ma być to będzie. Ale wg mnie MIELCZAREK musiałby być samobójca żeby po ewentualnej wygranej dobierać sobie tych o których piszecie. Chłopak wyraził się raz I wyraźnie na fb. A Ja mu wierzę. Mój Głos na Pana Mielczarka. Niech wygra I w końcu thnie życie w nasze małe miasteczko. Przy tych możliwościach co da teraz .
    Wierzę że da radę. A jak jeszcze widzę że popierają go młodzi którzy wyjechali i osiągnęli wielki sukces, jestem spokojny.
    Panie Piotrze mój głos na Pana

#78605 Odpowiedz
    Bogdan Górecki
    Gość

Pani Kalino, to klakierzy Tokarskiego m.in. edmund i jemu podobni lokalni gebelsi podejrzewam, że pracownicy urzędu kłamstwami próbują robić wam wodę z mózgu. Pisałem już niejednokrotnie a dla Pani zrobię wyjątek i napiszę raz jeszcze: NIE OTRZYMAŁEM ŻADNEJ OBIETNICY OD PANA PIOTRA MIELCZARKA, ŻE POWOŁA MNIE NA ZASTĘPCĘ ANI TEŻ NIE ŻĄDAŁEM TAKICH OBIETNIC. Ja już jestem emerytem i chcę żyć długo i szczęśliwie. Funkcję męża zaufania powierzył mi Komitet Wyborczy Stowarzyszenia Rozwoju Ziemi Pajęczańskiej i pilnowałem, żeby nie podrzucano głosów, nie podkradano głosów, by wyborcy decydowali kto ma wygrać, komu zaufali a nie komisja wyborcza.
    Proszę zagłosować zgodnie ze swoim sumieniem i swoim wyborem i nie wierzyć w jakieś tajemne układy. Na razie Pan Mielczarek nie płaci czarnym pieniędzmi podatników by dziękowali mu na mszach z ambon.
    Pozdrawiam serdecznie. Bogdan Górecki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 66 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #78597 w Wybory w Pajęcznie
Twoje informacje: