R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,816 do 1,830 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126690 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

BŁASIAK nie tylko Waga ma też startować. Zresztą niedługo się okaże,kto będzie. Ostatnia sesja to ostra była. W końcu Jednak pokazał swoje prawdziwe oblicze. Osoba na takim stanowisku jak on powinna rzetelnie, prawdziwie i wyczerpująco odpowiadać na pytanie radnych, którzy są po to aby je zadawać i kontrolować działania wójta. Jak widać co niektórzy chcą mieć swój prywatny folwark w gminie. Podobno chodzą słuchy ,że sprawa w sądzie jest….

#126695 Odpowiedz
    Debiok
    Gość

Trzymajcie się z daleka od pisiorow i ich kolaborantow. Nie powierzajcie im swojej przyszłości.

#126712 Odpowiedz
    Adaś
    Gość

Ja nadal się zastanawiam jak Jednak mógł wpisać na swoją listę radnego pana Binka???
    Jak pamiętam jak Binek u mnie w woli wiewieckiej wyrażał się na Jednak to jest dramat, wyzywał go od ch, k, itd…

Później Binek z Jednakiem dogadali się odnośnie „zapałek w lesie” i cyk, i Marzęcice za zgodą wójta wchodzą do KSRG – brawo Darek 😂😂😂

#126715 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

I co z tym Markiem Błasiakiem? Znalazł kandydatów do rady gminy? Startuje wójta?

#126718 Odpowiedz
    Zdzisław
    Gość

Jeszcze trochę i będzie wiadomo kto startuje na wójta i radnego
    Do:
    4 marca – zgłaszanie kandydatów na radnego
    15 marca – zgłaszanie kandydatów na wójta

#126727 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

Jak obstawiacie, kto do drugiej tury wejdzie? Bo przy tylu kandydatach to na bank druga tura….

#126737 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Rabenda i Cimcioch

#126738 Odpowiedz
    Waldek
    Gość

Pukacz i Jednak

#126739 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Stawiam na młodych. Rabenda z tego co słyszę wśród znajomych ma największą szansę przejścia do drugiej tury. Ciemcioch troszkę może za mało znany, ale też spoko chłopak.

#126740 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Pani Pukacz jest przesadnie kłótliwa i roszczeniowa, a ja tego nie toleruję. A Jednak i Kowalski przez tyle lat w niczym tak naprawdę się nie wykazali. Przepraszam, zadłużyli gminę tak, że Komar ze swoim zadłużeniem przy Jednaku, to mały pikuś.

#126741 Odpowiedz
    Puk Puk
    Gość

Jednak, Kowalski, Blasiak, Pukacz – nic innego nie zrobią niż teraz jest. Rabenda strzał w swoje kolano po cholere rezygnował z bycia radnym. CIEMCIOCH wg mnie wniesie wiele zmian, wiele dobrego. Chłopak przesympatyczny z dobrą wizją dla Gminy.

#126742 Odpowiedz
    Ania
    Gość

Rabenda i Ciemcioch
    Reszta się już przejadła.

#126743 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Lucek masz rację z Panią Pukacz i z pozostałymi osobami. Druga tura nowe twarze Ciemcioch i Rabenda

#126744 Odpowiedz
    Zbyszek
    Gość

Lucek nie widziałem żeby Pukacz na sesjach się z kimś kłóciła, chyba że coś innego oglądamy, jedyna babka z jajami która jeszcze pyta i się interesuje i została w przeciwieństwie do Rabendy który uciekł z rady a mógł w niej być i działać. Ciemcioch nie znam, kto to jest? Reszta kandydatów widzimy po głosowaniach z kim trzymają….

#126748 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Zbyszek nie trzeba oglądać sesji.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,816 do 1,830 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127710 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: