R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,831 do 1,845 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126749 Odpowiedz
    Ewa
    Gość

Ludzi się zna na codzień

#126751 Odpowiedz
    Zosia
    Gość

Widać, że te wpisy i konta są fałszywe, i wiadomo kto widzi zagrożenie to najeżdża na te osoby i opinie psuje. Karma tym osobą wróci. Mam nadzieję, że ludzie według swojego rozumu zagłosują a nie bo ktoś komuś będzie pod górkę robił. To już świadczy o tych osobach i szczerze nie chce mieć takich osób , żeby rządziły gminą.

#126752 Odpowiedz
    Pani
    Gość

Opinii nie trzeba niektórym psuć. Każdy na opinie sam sobie pracuje! Ludzie nie są głupi i ślepi. P.s. moje konto nie jest fałszywe. Tak uważam. A jak ktoś ma o sobie wysokie mniemanie to już jego problem

#126758 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Rabenda to cwany lis, który miesza w strażach. Odszedł a teraz znów alarm podnosi. JEDNAK jego czas minął. Ale to moja opinia bo miałem do czynienia z tymi panami. Może ktoś inny inaczej uważa. Każdy ma prawo do swej opini.

#126760 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Piszecie, że Rabenda „strzelił sobie w kolano”, a to że „uciekł z rady”… To jakaś zbrodnia? Widocznie nie miał takiego parcia na branie kasy za bezużyteczne siedzenie, zwłaszcza jak „swoi ludzie” sprzedali się już po pierwszym głosowaniu. Tego nie pamiętacie i was nie bulwersuje? A w strażach, to mieszają sami strażacy. Coś o tym wiem…

#126764 Odpowiedz
    Elka
    Gość

Lucek pamiętam doskonale jak radna z mojego okręgu, która startowała z komitetu właśnie Pana Rabendy bardzo szybko znalazła się w kole uwielbienia obecnego Wójta. Żałosne to było niestety.

#126765 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Elka, dla niektórych jak widać bardziej żałosne było odejście z rady Rabendy niż sprzedanie się dla obecnego wójta. Chyba tu się komuś pomyliły priorytety….

#126767 Odpowiedz
    Strzelcok
    Gość

Lucek, nie wszyscy sie sprzedali i zostali do końca pomimo „braku bezużyteczności”. Nie ucieka się z tonącego statku…
    Można mieć swoje zdanie, mówić je głośno, patrzeć na ręce i być przeciwnym pomimo wiedzy, że ma się mniejszość, ale jak to mówią bierny ale wierny i nie mozna tak o wszystkich napisać.

#126769 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Strzelcok,ja nie miałem na myśli wszystkich, a wyłącznie tych którzy faktycznie odeszli na stronę wójta. Czytaj ze zrozumieniem. A ten „statek” tak naprawdę, to teraz dopiero zaczął tonąć…

#126770 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Będąc ostatnio na zebraniu, było widać że Jednak idzie w złym kierunku, już nikt się nie nabiera na jego kłamstwa i chamstwo. Udaje że nie wie o co chodzi albo bezczelnie obraża innych. Na szczęście ludzie już go przejrzeli. Jednak szuka radnych dla Błasiaka. Kowalski w urzędzie uśmiecha się do Jednaka i prowadzą długie rozmowy. Za długo to Trio się poklepuje. Czas na zmiany.
    Życzę nowym kandydatom: Ciemciochowi i Rabendzie wejścia do drugiej tury i uczciwych wyborów. To są chłopaki bez układów partyjnych, młodzi, chętni do działania. Ciemcioch rusz tyłek w teren!

#126771 Odpowiedz
    Kuba
    Gość

To ewidentnie jakiś spisek i układ tej trójki. Chodzi zapewne o rozłożenie się głosów. I dwaj radni sztucznie się podkładają. A o szukaniu radnych dla kandydata z Woli Jankowskiej na Wójta przez obecnego Włodarza to raczej szkoda języka strzępić!

#126772 Odpowiedz
    Strzelcok
    Gość

Jednak i Kowalski to zło dla gminy. Życze powodzenia 🍀 i widzę w drugiej turze Ciemcioch i Pukacz. Aczkolwiek jak słyszę to w histori nie było wójt kobiety a bardzo sobie w ostatnim czasie kobiety radzą i rządzą np w Siemkowicach czy Dobryszycach.

#126773 Odpowiedz
    Kuba
    Gość

Ciemcioch albo Rabenda. Pani Pukacz nieeee 🫣

#126774 Odpowiedz
    Adaś
    Gość

Czyli Ciemcioch zakłada ręce do modlitwy i razem z Rabenda poklepuja się po plecach żeby razem siedzieć sobie na kolanach i nawzajem się dogadywać z pukacz ciekawe

#126775 Odpowiedz
    Strzelcok
    Gość

Kuba a ja mówię Rabenda, Jednak ,Kowalski nieee. Słyszę jak Rabenda jako dowódca operacyjny w straży rządzi i ludzi na niebezpieczeństwo naraża a co dopiero w gminie..🙆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,831 do 1,845 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #126680 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: