R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,846 do 1,860 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126776 Odpowiedz
    Kuba
    Gość

A Pan Waga też startuje?

#126777 Odpowiedz
    Strzelcok
    Gość

Waga do powiatu bo kuzyn listę podpisywał

#126797 Odpowiedz
    Zdzisław
    Gość

Zobaczycie, że Jednak wygra 😉

#126801 Odpowiedz
    Patryk
    Gość

No mam nadzieję, że nie!

#126802 Odpowiedz
    Benio
    Gość

Wygra kaznodzieja a ministranci będą ministrami

#126804 Odpowiedz
    Patryk
    Gość

I mam też ogromną nadzieję, że żaden z kandydatów na radnych, tych którzy są radnymi teraz też nie przejdzie. Te gęby się już przejadły. Z tego co słyszę są nowi, fajni kandydaci. Jest ich wielu w każdym okręgu i jest w czym wybierać. Nowa krew się przyda. Nowi będą chcieli się wykazać, może coś zrobią dla gminy.

#126805 Odpowiedz
    Mietek
    Gość

Tylko Jednak!

#126810 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Tylko nie Jednak!

#126815 Odpowiedz
    Endriu
    Gość

Tylko nie Jednak!

#126816 Odpowiedz
    Strzelcok
    Gość

Panu Jednakowi już podziękujemy….

#126843 Odpowiedz
    Rysiek
    Gość

Tylko Bartek może wygrać. Tylko musi wystartować z kampanją już bo tylko pisze postyna strzelce wielkie pl a to on musi teraz wygrać. Bartek wygra!!!

#126844 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Do niedawna miałem dylemat czy postawić na Ciemciocha czy na Rabendę, bo jak dla mnie tylko tych dwóch wchodzi w rachubę. Po przeanalizowaniu za i przeciw, stwierdziłem że Rabenda ma największe szanse przejść do drugiej tury. Poprzednie wybory to pokazały, a minusem Ciemciocha jest mała rozpoznawalność. Moja rodzina i znajomi stawiamy na Rabendę żeby już w pierwszej turze nie zmarnować szansy na zmianę.

#126846 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Lucek, ja też miałem chwilę zastanowienia. Teraz już wiem na kogo zagłosuję. Nie będzie to nikt z obecnych zasiadających w radzie gminy i obecny wójt. Będzie to Nowa Jakość. Był u mnie kandydat na radnego z mojego okręgu i jeśli Ciemcioch jest taki, jak sobie wybiera ludzi do rady, to tylko on może coś w gminie zmienić.

#126850 Odpowiedz
    Puk Puk
    Gość

Zgadzam się Stachu. Ciemcioch z nich wszystkich najlepszy. Radni też konkretni. Rabenda zbyt duży cwaniak.

#126851 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Stachu, nie wystawiaj na piedestał jednych radnych przed drugimi. Nie wiemy jaki potencjał drzemie w każdym z nich. Nie wiemy kto z tych „najmądrzejszych” wejdzie do rady, jak ułoży się rada i kto wejdzie na wójta. Radnego wybierają ludzie z danej wsi i każdy z osobna kieruje się swoimi poglądami. Pisząc w ten sposób o radnych Ciemciocha i o nim samym, że jako jedyny może coś zmienić, wydaje mi się, że robisz mu tymi słowami wyłącznie antyreklamę.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,846 do 1,860 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127034 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: