R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,861 do 1,875 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126852 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Puk Puk. Piszesz, że Rabenda to cwaniak. Do polityki, jak mawiał zawsze mój dziadek, nadaje się tylko facet z jajami i zarazem przebiegły cwaniak. Tylko taki człowiek poradzi sobie w każdej sytuacji.

#126855 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Lucek, spokojnie, pisałem o kandydacie z mojego okręgu, którego popieram i będę na niego głosować, nie znam wszystkich kandydatów

#126856 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Niech wygra sprawiedliwość i prawo. (Nie mylić z PISem)

#126858 Odpowiedz
    SzokiNiedowierzanie
    Gość

Słuchajcie. Wejdźcie proszę na profil na FB kandydata na Wójta Damiana Ciemciocha. Przeczytajcie ostatnio dodany post na temat machlojek jakie są robione w Urzędzie Gminy Strzelce Wielkie.

#126862 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Szkoda, że kandydat na wójta teraz się uaktywnił a czemu wcześniej nie interesował się sprawami gminy i mieszkańców? Przecież osoby które śledzą nasze lokalne podwórko wiedzą,że wójt bardzo często kłamie i przypisuje sobie zasługi. Sukces ma wielu ojców…

#126863 Odpowiedz
    Kaja
    Gość

Mieszkaniec, każdy kiedyś zaczyna. A kandydaci na wójta czy radnego raczej uaktywniają się przed wyborami, bo o to właśnie chodzi w wyborach. Nie każdy od urodzenia jest działaczem, różne są nasze drogi. Pozwól kandydatom się wykazać a potem zdecyduj. Twój i mój głos w wyborach ma znaczenie. Pozdrawiam wszystkich 🙂

#126870 Odpowiedz
    Tezmieszkaniec
    Gość

Mieszkaniec skoro Ty tak dobrze wiesz wiesz, że Wójt kłamie to dlaczego Ty do tej pory w ogóle się nie uaktywniłeś? A Ciemcioch chociaż udowodnił kłamstwo i oszustwo na skalę gminną i to na dużą kasę. A Ty masz pretensje, że ktoś coś robi? A Ty co robisz? Klepiesz pewnie po ramieniu Wójta jak większość mieszkańców i udajesz, że wszystko w porządku

#126871 Odpowiedz
    Tezmieszkaniec
    Gość

Widziałem też post o zainstalowanym monitorze w budynku Gminy. W szkole w Strzelcach też takowy zamontowany 🙈🤦‍♀️

#126884 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Teżmieszkaniec. Piszesz, że …”Ciemcioch udowodnił kłamstwo i oszustwo na skalę gminną…”. O tym kłamstwie już od dawna każdy zainteresowany wiedział. Nie było tego tylko na piśmie. Ameryki niestety nie odkrył.

#126887 Odpowiedz
    Puk Puk
    Gość

Jedyny miał odwagę zapytać wprost.

#126888 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Puk Puk, to nie odwaga tylko taktyka przedwyborcza.

#126891 Odpowiedz
    Tezmieszkaniec
    Gość

Wszyscy wiedzieli, wszyscy pisali, wszyscy szeptali po kątach. Dlaczego nikt tego nie zgłasza gdzieś wyżej. Tak dłużej być nie może

#126892 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Jak widzę kolejnego kandydata na wójta E Kowalski na zdjęciu fb starszy i zero uśmiechu to od razu skojarzenia z Jednakiem. Jedna klika…

#126902 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Ocenianie po wyglądzie jest żenujące

#126909 Odpowiedz
    Mieszkaniec
    Gość

Magda, śledzę pracę radnych już od trzech kadencji i nie wiedziałam aby Kowalski się uśmiechał, a to że gra do jednej bramki z Jednakiem i nic nie robi nawet w tej kadencji dla swojego okręgu nie zrobił będąc przewodniczącym więc co możemy mówić o całej gminie

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,861 do 1,875 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129135 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: