R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,876 do 1,890 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #126910 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Lucek, taktyki każdy może mieć różne, najważniejsze to wygrać wybory, wymienić wójta i radnych.

#126912 Odpowiedz
    Bolo
    Gość

Stachu – w punkt! 👌

#126921 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

Polska nie jest biednym, pustynnym krajem. Polska nie jest nękana przez kataklizmy. Jedynym kataklizmem, jaki gnębi Polskę od lat są idioci przy władzy.

#126924 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Stachu masz rację, że najważniejsze to wymienić wójta i jego świtę. Dlatego moim zdaniem należy postawić na pewniejszego kandydata, bo czeka nas powtórka z rozrywki. Pytałem ostatnio różnych znajomych z terenu i sąsiadów, jak oceniają szansę Ciemciocha i Rabendy. Znaczna większość stawia na Rabendę głównie odwołując się do poprzednich wyborów, że bardziej znany,społecznik… Natomiast pytanie o Ciemciocha przeważnie kończyła się krótko…nie znam, nic o nim nie wiem. Jak chcemy coś zmienić, to należy obiektywnie ocenić, który z nich ma realną szansę przejść do drugiej tury, bo inaczej nadal będziemy w czarnej du….

#126945 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Dla mnie pewne to jest wczoraj, jutro nie jest pewne…a z Rabendą nigdy nie rozmawiałem i szczerze to nie wiem czy on ma szansę czy nie, Ciemciocha znam. Jak widzisz, to wszystko zależy w którym miejscu się jest. Tym dwóm daję szansę, niech mnie do 7 kwietnia przekonają do siebie.
    Jednaka też znam i Kowalskiego i na nich nie będę głosować.

#126946 Odpowiedz
    Debiok
    Gość

Głos na pisiorow to zmarnowany głos.

#126949 Odpowiedz
    Bolo
    Gość

Ja też stawiam na tych dwóch. Żeby było jasne-Rabenda i Ciemcioch. Niech wygra lepszy.

#126951 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

Ale pis wydymal Stzelce Wielkie. Wojt z pisu, wojewoda z pisu, posłanka stąd z pisu, przewodniczaca sejmiku województwa z pisu, i ile gmina ma pożytku? Jak będziecie dalej głosować na takich, to dalej będziecie na dnie. Taka korelacja władzy długo się nie powtórzy. Oni was olali.

#126957 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Strzelec, lepiej tego nie mogłeś ująć. Zapomniałeś jeszcze dodać do tego towarzystwa starostę z pisu. Taka sytuacja do wykorzystania w rozwoju gminy szybko się nie powtórzy. Póki co na obecną chwilę jest nadzieja w wiceministrze Nowaku, a z tego co wiem Rabenda jest z nim powiązany rodzinnie. Jemu chyba nie odmówi wsparcia.

#126962 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Ja obstawiam druga turę między Pukacz a Ciemcioch. Chodź osobiście będę głosowac i dopingować kobiety. Znam dziewczyne, bardzo dobrze zorganizowana, konsekwentna, miłą , uśmiechnięta a przede wszystkim potrafiąca trzeźwo myśleć i bardzo szybko nawiązująca kontakt. Przekonałam się będąc z nią na wyjeździe w maju.

#126965 Odpowiedz
    Jolka
    Gość

Kasia, uśmiałam się 🤭

#126966 Odpowiedz
    Puk Puk
    Gość

Kasiu właśnie spadłam krzesła,dobrze, że w grudniu nie byłaś.

#126967 Odpowiedz
    Basia
    Gość

Kasia czy Ty aby się dobrze czujesz? No chyba, ze to sama zainteresowana wystawiła o sobie ten komentarz, bo nie wierzę, żeby ktoś napisał tyle nieprawdziwych komplementów pod adresem tej Pani.

#126969 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Basia w przeciwieństwie od pani znam tą osobą a najlepiej jest oceniać i mówić nie prawdziwe rzeczy albo to co ktoś powie na temat osoby której się nie zna. Ale niestety taki mamy świat, tylko mam nadzieję że takich ludzi jest jak najmniej jak pani.

#126975 Odpowiedz
    Pisia
    Gość

Rabenda albo dno.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,876 do 1,890 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127028 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: