R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #70893 Odpowiedz
    Beata
    Gość

To strategia PiSu balamucic ludzi i zgarnąć kasę.

#70894 Odpowiedz
    Daruś
    Gość

Tadziu K.

#70899 Odpowiedz
    Miki
    Gość

Jesień blisko.

#71010 Odpowiedz
    Heniek
    Gość

Jednaka to bym najchętniej wysłał na emeryturę. Zdaje się kończy chyba niedługo 60 lat więc akurat się z paniami załapie. Jak sobie PIS zażyczył. Będzie miał trochę czasu dla wnuków, a i i gmina na tym skorzysta.

#71012 Odpowiedz
    Sulmier
    Gość

Szczerze współczuję temu, który przejmie po nim stery (czyt. DŁUGI).

#71016 Odpowiedz
    Daruś
    Gość

o cześć Tadziu

#71032 Odpowiedz
    Lolek
    Gość

Jak dla mnie może być i Tadziu, ale chętnie bym widział jakąś babeczkę u nas na takim stanowisku. Pora na zmiany Panowie 🙂

#71033 Odpowiedz
    Jacek
    Gość

Z ta kobieta to nie głupi pomysł…

#71034 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

Ale,że co? Miałaby dobrze wyglądać, myśleć czy działać? Bo przejmując stanowisko i gminę po jednaku to musiałaby mieć porządne jaja.

#71055 Odpowiedz
    Anka
    Gość

Z cala pewnoscia bedzie to nie lada wyzwanie. Nie tylko, zeby przejac cala te schede, jestem pewna, ze Marus z Karolem nie cofna sie przed niczym w trakcie kampanii. Jak by nie patrzec, poki co to oni rozdaja karty…
    Poza tym zauwaz Zibi, ze nikt nie oczekuje od Jednaka, zeby np. ladnie wygladal. A z ta plcia to chodzi chyba glownie o roznorodnosc, bo umowmy sie – nie jest to kluczowa cecha kandydata.
    Ktos moze wie, ile mamy kobiet w naszym samorzadzie ?

#71058 Odpowiedz
    Platfusy to dno
    Gość

A co Tadziu w kiecke chcesz wskoczyc?

#71064 Odpowiedz
    Adam
    Gość

A ja mimo wszystko ciagle jestem za pisem, popieram ich polityke, ale na Marka Jednaka nie zaglosuje juz nigdy. Jego czas jak dla mnie sie skonczyl, przynosi wstyd zarowno nam jak i partii. Niech sie stad zawija razem ze swoimi dlugami. SIO

#71068 Odpowiedz
    Poldek
    Gość

Wójt jeździ po wytyczne do sztabu PiS po dyspozycję posłanki i Marzenki. Będzie dobry pijar nawet jak zapowiada się źle.

#71069 Odpowiedz
    kornik drukarz
    Gość

No dobrze, ale czemu nic mu sie nie udalo przez te 4 lata zrealizowac? No przeciez ma poparcie i u poslanki i od PISu zielone swiatlo. Jak mozna bylo przespac taka szanse dla gminy????? ?

#71071 Odpowiedz
    Patriota
    Gość

No bo PiS wziął władzę tylko i wyłącznie dla osobistych korzyści np. Nauczyciel, Karolek, Lawniczek, Marzenka itd. Wyborcow mają w głębokiej D.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #71309 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: