R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,996 do 2,010 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127644 Odpowiedz
    Gosia
    Gość

Razem dla gminy to razem dla gminy – „Maciek” i „miezkanko” z Zamościa Koloni nie wprowadzaj ludzi w błąd

Ja śledzę Strzelce wielkie pl i proszę ich nie wiązać z żadnym komitetem. Moim zdaniem wrzucają informacje których z gminy nie dostaniemy. Tak jak Cimcioch, też fajne informacje wrzucił których z gminy nie dostaniemy

#127645 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

@maciek byłam tego świadoma od samego początku. Nie rozumiem tylko czemu nie prowadzili tego profilu po prostu pod swoją nazwa? Czyżby nie chcieli brać odpowiedzialności za publikowane tam informacje? Naprawdę jest tyle kłamstw dookoła tyle krecenia…manipulują nami mieszkańcami jak złoto.

#127646 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

@gosia jestem mieszkanka Strzelec Wielkich,pomyłka. Ja nikogo celowo w błąd nie wprowadzam tylko wyrażam tu swoje zdanie a jest takie że ten portal prowadzą osoby z Razem dla zgminy i mam prawo tak myśleć tak jak Ty masz prawo mieć inne zdanie. Nie ma po co od razu tak nerwowo reagować

#127648 Odpowiedz
    Igor
    Gość

Hehehe- gorąco się zrobiło jak Dygudaj kandyduje. Dobrze. Tak trzymaj Tomek👍

#127649 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

@igor a co rozumiesz przez słowa gorąco się zrobiło? Dyskusja jak każda. Od tego jest to forum żeby każdy wyraził swoją opinię i kandydowanie Dygudaja nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja na niego nie będę głosować bo nie jest dla mnie wiarygodnym kandydatem a od tego mamy demokrację że każdy głosuję na kogo chce. Żaden z kandydatów to nie jest jakaś gwiazda Hollywood żebyśmy im tu robili kampanie wyborcze za free a odnoszę wrażenie że to właśnie wyborcy Dygudaja najbardziej tutaj skaczą pozostałym do oczu.

#127650 Odpowiedz
    Mają
    Gość

Mieszkanka szkoda, że nie jesteś taka aktywna np. na Fb, gdzie już występuje sie z imienia i nazwiska. A tutaj niby anonimowo wylewasz swoje wypociny

#127652 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

@maja a czy tylko ja tutaj nie występuje z imienia i nazwiska? Wydaje mi się że każdy z nas jest tutaj anonimowy. Pozdrawiam

#127654 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Jako jedyna swój program i na temat budżetu odniosła się Pukacz. Bładiak też podal jeden postulat u reszty cisza. Więc nie piszcie że nie ma nikt programu i ludzi w błąd nie wprowadzajcie.

#127659 Odpowiedz
    Bogdan
    Gość

Będę głosowała na Tomasza Dygudaja – znam gościa. Dobrze to skonstruowali z Rabenda. Stworzyli komitet i do końca utrzymywali kandydata na wójta. I jest czarny koń tych igrzysk.

Tomasz dasz radę! 😊

#127661 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Śmieszne to jest, czarny koń, teraz to nie wiedzą jak z tego wybrnąć to słyszę że czarny koń Dygudaj albo że takie profity dostał z pracy Rabenda że zrezygnował. Ludzi oszukali po raz kolejny a zwłaszcza swoich radnych. Skoro już w swoim komitecie są tajemnice i kandydaci nie wiedzą o wszystkim to strach pomyśleć co by było w radzie i gminie. Żenada…..

#127663 Odpowiedz
    Andrzej
    Gość

Wiem jedno, mamy oficjalnie 6 kandydatów na wójta gminy Strzelce Wielkie.
    Ja będę głosował na Dygudaja.
    Zastawiałem się jeszcze nad Cimciochem. Ale kiedy komitet Razem Dla Gminy wystawił kandydata to już decyzja zapadła – Tomasz Dygudaj.
    Nie bardzo rozumiem tego żalu Kasi i mieszkanki. Każdy a nas może mieć swojego kandydata.

#127665 Odpowiedz
    Maja
    Gość

@Mieszkanka, ale tylko Ty piszesz tutaj epopeje jakbyś była kandydatką na Wójta! A może jesteś? Haha

#127666 Odpowiedz
    maciek
    Gość

pieknie razem dla gminy poklepuje tutaj dygudaja, pikne to jest to moze jak rabenda sie wycofal to on tutaj to pisze ? dla kolegi z komitetu

#127667 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

@maja o ile wiem KANDYDATKA jest tylko jedna i jest nią Pani Pukacz o której wyraźnie się wypowiedziałam wcześniej. Ja Ci nie bronie mieć swojego kandydata i spuść trochę ciśnienie bo nie tylko ja pisze tutaj swoje „epopeje”.

#127669 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Kasia, piszesz że Rabenda oszukał kolejny raz ludzi. Przecież oficjalnie nigdzie nie było napisane, że on startuje. Założył komitet i nic poza tym się nie działo dopóki do gry nie wkroczył Dygudaj. A co do tych rzekomo oszukanych radnych, to nie słyszałem żeby ktoś z jego komitetu odszedł. Widocznie popierają jego politykę i pozytywnie są nastawieni na kandydaturę Dygudaja.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,996 do 2,010 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #127018 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: