R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,011 do 2,025 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127670 Odpowiedz
    Beata
    Gość

No nie mają wyjścia, nie będą się wycofywali teraz tak jak on to zrobił już kolejny raz 😂

#127673 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Beata dokładnie, a poza tym to Dygudaj nie był szykowany na wójta, bo jest wylosowany do składu komisji wyborczej. A że kolega jak chorągiewka , sam nie wie czego chce , może wie że małe szanse po tym jak odszedł i nie przeprosil swoich wyborców i razem z Dygudajem odszedł to musieli kogoś w ostateczności dać żeby już całkiem się nie pokpic. Atakować teraz jest dobrze i krytykować a mogli to zrobić będąc w radzie .Dzis na pewno oni byliby wygranymi w tych wyborach…

#127675 Odpowiedz
    Piotr
    Gość

Lucek, dokładnie. Dygudaj z Rabenda założyli komitet. I jak dobrze wiemy kandydatem z ich komitetu jest Dygudaj.
    Będę na niego głosował.

Niech coś zmieni w tej gminie.

#127677 Odpowiedz
    Beata
    Gość

Panie Tomaszu Panie Bartku, już nie piszcie tyle tutaj 😂

#127681 Odpowiedz
    Andrzej
    Gość

Ważne żeby odsunąć Jednaka, Blasiaka i Kowalskiego od gminy.
    Pukaczowa raczej nie ma szans – nią steruje Komar
    Ciemcioch z Dyguajem – to realna szansa żeby w gminie zaprowadzić porządek.

#127689 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Kasia, ja nie znam powodu odejścia z rady Rabendy czy Dygudaja. Może to były powody rodzinne, zawodowe,…a może im ktoś w podjęciu takiej decyzji „dopomógł”. Ja nie mam z tym problemu, a ty widzę masz focha od 5 lat. Oceniam człowieka po tym co robi i jak go ludzie postrzegają. Obrażanie się i rozpamiętywanie przez lata jest mi dalekie, to jest domena kobiet 🙂

#127690 Odpowiedz
    Kaja
    Gość

Czytając ostatnie wpisy aż serce się raduje, że wszyscy biorą pod uwagę TYLKO ZMIANĘ!! Niech wreszcie ten Urząd ktoś godnie reprezentuje. Dość już kłamstw i manipulacji. Czas aby Strzelce Wielkie miały takiego zarządzającego jak sąsiednie gminy: Orzeszek, Tokarski, Drab. A naszym zadaniem jest iść 7 kwietnia i zagłosować za zmianą na lepsze!

#127691 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Dobrze @Kaja mówisz, niech ustąpi zła władza, a nastąpi dobre zarządzanie.

#127693 Odpowiedz
    Adaś
    Gość

Aż miło Was posłuchać – trzeba iść i zagłosować i zmienić to co dzisiaj jest!!!
    Dość Jednakowania
    Dość Kowalskiego
    Dość Błasika

#127697 Odpowiedz
    Kolega
    Gość

Kasia , Ty to się pomartw o swój komitet i o to czy zostaniesz radną,bo my wcale na nikim nie zawiedliśmy się i skąd jesteś taką pewna czy tak nie miało być. Twoja troska pewnie wynika z tego , żeby radnych Tomka oczernić .

#127702 Odpowiedz
    Koleżanka
    Gość

@Kolega mam podobne odczucia jak Ty. @Kasia tylko oczernia

#127710 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Kolego ja nie mam żadnego komitetu, więc niestety błędne informacje posiadacie chłopcy Dygudaj i Rabenda.Rozumiem, że prawda w oczy kole . Niestety tak jest.

#127722 Odpowiedz
    Andrzej Rosiewicz
    Gość

Jadą jadą Chłopcy, chłopcy radarowcy niebieska czapeczka przy boku pałeczka

#127752 Odpowiedz
    Mania
    Gość

Kasia , myślę, że chłopcy Dygudaj i Rabenda są na tyle inteligentni, że nawet nie czytają tych waszych wypocin 😄

#127753 Odpowiedz
    Beatka
    Gość

Widzieliscie Kowalskiemu i Pukaczowej pozrywali banery, nieźle się dzieje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,011 do 2,025 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #71313 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: