R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,041 do 2,055 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127841 Odpowiedz
    kiero
    Gość

panowie z razem dla gminy znacz z strzece wielkie pl kiedy nowy post?

#127858 Odpowiedz
    Domi
    Gość

Nie wiem czy wiecie, ale dwóch kandydatów na Wójta chodzi „po kolędzie” po domach. Naprawdę…? 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
    Najgorzej jak cała 6 zacznie chodzić 🤦‍♀️

#127860 Odpowiedz
    Tomasz
    Gość

Wole tak niż tylko wstawiax posty w internet

#127862 Odpowiedz
    Kiero
    Gość

już wiadomo dlaczego chłopaki nic nie pisali z partii razem, jest post na Strzelce wielkie

#127865 Odpowiedz
    Domi
    Gość

@Tomasz obecny Wójt rozdaje suweniry jak myślisz kupione za pieniądze z własnej kieszeni czy z budżetu gminy? Więc nie wiem czy tak fajnie

#127876 Odpowiedz
    Mania
    Gość

Ta krowa która dużo ryczy mało mleka daje . Mieliśmy przykład do tej pory.

#127877 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Dla mnie to chodzenie „po kolędzie”, jak to określił Domi, to jedna wielka żenada. Oby na taki głupi pomysł nie wpadł czasami Dygudaj. Natomiast rozdawanie „suwenirów” przez obecnego wójta za nasze pieniądze to szczyt bezczelności. Mam nadzieję, że będzie za to wcześniej czy później rozliczony. Chyba, że faktycznie idzie to z jego kasy.

#127878 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

Dygudaj nie wpadnie na taki pomysł bo jest zajety albo pisaniem postów na strzelce wielkie albo robieniem innych rzeczy 🙂

#127879 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

ale pewnie jakby bartosz namaścił innego kocurka – Łukasza Sadka to kampania inaczej by wyglądała. Swoją droga niezły młyn tam macie, znaczy mają

#127880 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Łukasz. Widzę, że ci (wam) ten Dygudaj nie na rękę 🙂

#127881 Odpowiedz
    Domi
    Gość

@Łukasz z tym Sadkiem to widzę, że Cię wyobraźnia nieźle poniosła haha

#127882 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

No tak mówią w strzelcach że Łukasz bardo chciał ale co ja tam mogę wiedzieć

#127883 Odpowiedz
    Łukasz
    Gość

Wy najlepiej wszystko tu wiecie

#127884 Odpowiedz
    Domi
    Gość

@Łukasz jak tak bardzo chciał to mógł sobie założyć komitet, zebrać radnych i startować. Ale z czym do ludzi. Proszę Cię

#127895 Odpowiedz
    Magda P
    Gość

Różne są tutaj opinie, ale moja babcia chwali sobie takie spotkania i byłaby chętna przyjąć wszystkich i porozmawiać..

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,041 do 2,055 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #128303 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: