R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,101 do 2,115 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #128195 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Megi, ja stawiam na młodych i nie związanych z jakąkolwiek partią. Nie toleruję tych wszystkich powiązań partyjnych, kolesiostwa,…itd. Pora na zmiany i dlatego zagłosuję na Dygudaja, bo jako jedyny z tego towarzystwa jest apolityczny. A swoją drogą, co do ukrycia ma Jednak, że asekuruje się Kowalskim i Błasiakiem???

#128200 Odpowiedz
    Megi
    Gość

No ja właśnie myślałam o Ciemciochu, ale w moich oczach dyskwalifikuje go to, że jest czynnym działaczem PiS

#128204 Odpowiedz
    Bela
    Gość

Wybierzcie pisiorow to będziecie beczeć.

#128210 Odpowiedz
    Ktoś
    Gość

@Megi ja tylko rozważam mój głos oddać na Ciemciocha albo Pukacz. Tomek może i miałby szansę, ale wg mnie za późno się zdecydował, a o pozostałych 3, to szkoda gadać!

#128212 Odpowiedz
    Puk Puk
    Gość

Jadę autem i przeżywam szok. Ludzie lampy ŚWIECĄ. Jest 23.30 na wsi jasno. Wybory winny być co pół roku.

#128214 Odpowiedz
    Bartosz
    Gość

DYGUDAJ NAJLEPSZY, takiego cwaniaka gmina jeszcze nie miała

#128215 Odpowiedz
    Strzlc
    Gość

Widzieliście jak u Sadka wyzywają się z jakimś mieszkańcem z Marzęcic? Ale sadek szybciutko usunął a były radny, który teraz też kandydyje też tam ładnie dał

#128217 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

Widziałam nieladne zachowanie

#128218 Odpowiedz
    Mania
    Gość

Moim zdaniem Dygudaj ma bardzo duże szanse, nieważne kiedy wystartował. Ciemcioch , co tu więcej mówić „PIS”

#128219 Odpowiedz
    Jan 3 Sobieski
    Gość

Dygudaj to stary policjant, każdy liczył na Rabende nie na Niego

#128221 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

@Strzlc gdzie znaleźć tą kłótnie ?

#128230 Odpowiedz
    Mania
    Gość

To dobrze,że policjant będzie pilnował porządku w naszej gminie 😄

#128231 Odpowiedz
    Obiektywny
    Gość

Zapewniam wszystkich iż Ciemcioch nie należy do żadnego PiSu. Jednak chodząc po ludziach i rozdając gadżety kupione ze środków na promocję gminy gdzie namawia do głosowania na siebie wylewa różne pomyje na Ciemciocha i bardzo go atakuje.Tylko na jego temat mówi. Dlaczego tak robi? Ja mimo wszystko oddam swój głos na Ciemciocha.

#128237 Odpowiedz
    Mania
    Gość

Należy do PIS

#128238 Odpowiedz
    Obrońca uciśnionych
    Gość

Z jednej partii tak się atakują, nieżle. Może ustawka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,101 do 2,115 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129301 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: