Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
- Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez
Mieszkaniec.
-
AutorWpisy
-
Lokalny
GośćWidzę, że wójta w pozyskiwaniu środków zewnętrznych nie wspiera ani wicewojewoda ani posłanka. Mają pełnię władzy a nie wspierają żadnej gminy czy powiatu. To jest żałosne. Na pierwszym miejscu nie powinna być partyjnosc tylko dobro lokalne. Widać jak na dłoni, że nie dorośli do swoich funkcji.
Ja
GośćDlatego jak wyżej nie powinniśmy popierać tych ludzi, tylko wybrać tych dla których najważniejsze jest dobro wspólne.
NapletKrystyny
GośćWy w tych Strzelcach to sie roboty weźcie a nie tylko żale na forach wylewacie!!! Czytając wasze komentarze to mam wrażenie,ze mieszkają tam sami Janusze i Grażyny! Jakiego tematu bym nie czytał na tym forum to wszędzie jakiś głupi mądry się znajdzie,ktoremu wszystko nie pasuje! Jedzcie z dziećmi na wycieczkę albo idźcie na spacer a nie głupoty wypisujecie w internecie!
Strzelcok
GośćNajlepiej to nic się nie odzywać i pozwolić PiS-owi marnotrawić nasze pieniądze z podatków i przyszywać sobie nieswoje zasługi? NIEDOCZEKANIE!
NapletKrystyny
GośćZa każdego wójta tylko narzekanie!!! Może gdyby rządził gmina wasz guru BUL Komorowski to byłoby ok!
Zibi
GośćMoże byłby lepszy od Pieluchy.
BuLNarodÓ
Gośćhahahaha chyba lepiej biegałby po krzesłach
mieszkaniec
GośćTyle było obiecywania przed wyborami i wójt i posłanka i wicewojewoda. Czego to miało nie być w Strzelcach. Wyszło jak zawsze czyli g….
mieszkaniec
GośćA na dodatek jeszcze chcą gminę zadłużyć na kolejne grube miliony. Kto to będzie spłacał? Nasze dzieci? Wnuki? I tutaj moje pytanie do zwolenników obecnej władzy. Skoro niczego złego nie robicie to dlaczego nie chcecie podać kto głosował za zadłużeniem gminy podczas ostatniej rady gminy? Czego się boicie?
Marian
GośćNa tyle było ich stać. Na obietnicach się skończyło. Ale jak prywatnie się urządzić to wiedzieli. Tak wygląda dobra zmiana (dla niektórych).
Jula
GośćCiekawe co mają do powiedzenia dziś ci, którzy byli tak bardzo aktywni tutaj na forach pon. 3 lata temu, tacy jak @Obrońca uciśnionych, @Megi, @Kris i in.??????
Strzelec
GośćGdzie są” @Obrońca uciśnionych, @Megi, @Kris – najprawdopobniej Pan wójt Jednak zatrudnił ich do pracy w urzędzie! zatrudnie w gminie największe od niepamiętnych czasów…
Przypadek, że w urzędzie dostają pracę wszyscy, którzy startowali z komitetu wyborczego obecnego wójta i nie dostali sie do gminy, przypadek? niesądze.
Przez okres kadencji Pana Jednaka gmina wyda na dodatkowo zatrudnione osoby 1 500 000 zl!
Niech mi ktoś wytłumaczy, bo ja tego nie rozumiem! NA INWESTYCJE NIE MA, NA PRACOWNIKÓW KASA SIE ZNALAZLA! PO CO NAM TAKI WOJT…mieszkaniec
GośćMasz rację! Wzrost zatrudnienia najwiekszy, gmina sie nie rozwija a zatrudniamy DODATKOWCYH 9 pracownikow, ktorzy lacznie generują strate 1,5 mln zl!
Niech ktos temu doktorkowi weterynarii wytłumaczy podstawy ekonomii…
Może Pani sekretarz z wójtem niech zaczną brać przykład z sąsiednich samorządowców, bo znowu będzie tak, że sekretarz uaktywni się na forum jako „@Megi” żeby grać na Jednaka…Jula
GośćNo proszę, a 'jednak’ powoli wychodzi szydło …
mieszkaniec
GośćCo z tym budzetem w Strzelcach?
Wie ktos? -
AutorWpisy