Ok, to niech PiS wystawi nowego kandyta. Z głową do biznesu i inwestowania, który nie szykuje się jeszcze do emerytury. Albo kandydatkę. Chętnie zagłosowałbym na kogoś takiego.
Dlaczego kandydat ma być z jakiejś partii przecież na wsi ludzie się znają doskonale
i wiedzą co dany człowiek sobą reprezentuje. Powinna być osoba bezpartyjna która by pracowała dla swojej gminy a nie dla partii i działaczy partyjnych tak jak jest obecnie w Strzelcach W.
kolesiostwo i towarzystwo wzajemnej adoracji.
I oby nie kolejny emeryt, ja chcę wójta w sile wieku, który nie startuje dlatego, że nie ma już siły pracować w swoim zawodzie i chce się urządzić na starość.
My tu ładnie gadu gadu. Tylko nie zapomnijcie pójść jesienią do urn i przypomnieć o tym wszystkim członkom rodziny. Niby takie takie trywialne rady, ale jak przychodzi co do czego to frekwencja kładzie wyniki.
Pozdrawiam, Wera
Myślę że proboszcz to zupełnie inny poziom intelektualny niż Jednak i dokładnie zdaje sobie sprawę z tego jaką tragedią dla przyszłości naszej społeczności jest obecny nieudolny włodarz oraz jego szalona MEGI.