R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #71405 Odpowiedz
    Gabryś
    Gość

Ok, to niech PiS wystawi nowego kandyta. Z głową do biznesu i inwestowania, który nie szykuje się jeszcze do emerytury. Albo kandydatkę. Chętnie zagłosowałbym na kogoś takiego.

#71413 Odpowiedz
    Andrzej
    Gość

Dlaczego kandydat ma być z jakiejś partii przecież na wsi ludzie się znają doskonale
    i wiedzą co dany człowiek sobą reprezentuje. Powinna być osoba bezpartyjna która by pracowała dla swojej gminy a nie dla partii i działaczy partyjnych tak jak jest obecnie w Strzelcach W.
    kolesiostwo i towarzystwo wzajemnej adoracji.

#71415 Odpowiedz
    Samorzadowiec
    Gość

W gminach nie powinno być partyjniactwa. Partie chcą położyć łapę na samorządach i je gnoic, jak PiS co nie znosi samorządności.

#71416 Odpowiedz
    Bocian
    Gość

No to by był ideał.

#71422 Odpowiedz
    ALEX
    Gość

I oby nie kolejny emeryt, ja chcę wójta w sile wieku, który nie startuje dlatego, że nie ma już siły pracować w swoim zawodzie i chce się urządzić na starość.

#71423 Odpowiedz
    ALEX
    Gość

Ja chcę wójta, który radzi sobie w swoim zawodzie i nie musi ratować posadką w samorządzie. Z transparentną przeszłością koniecznie i bez kolesiostwa.

#71428 Odpowiedz
    Weronika
    Gość

My tu ładnie gadu gadu. Tylko nie zapomnijcie pójść jesienią do urn i przypomnieć o tym wszystkim członkom rodziny. Niby takie takie trywialne rady, ale jak przychodzi co do czego to frekwencja kładzie wyniki.
    Pozdrawiam, Wera

#71431 Odpowiedz
    mini – strant
    Gość

Ale proboszcz i tak będzie agitował za przedłużeniem kadencji MJ, przecież to są dobre ziomki.

#71438 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Myślę że proboszcz to zupełnie inny poziom intelektualny niż Jednak i dokładnie zdaje sobie sprawę z tego jaką tragedią dla przyszłości naszej społeczności jest obecny nieudolny włodarz oraz jego szalona MEGI.

#71440 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Z tym księdzem to przesadzacie. Szukajcie innych ziomkiw którzy pociągają za sznurki

#71441 Odpowiedz
    Magda
    Gość

*Ziomków

#71442 Odpowiedz
    Magda
    Gość

A uwierzcie, ze tacy są

#71443 Odpowiedz
    Karol
    Gość

No na pewno wojewoda.
    Obyś miał rację Tomek, bo to nie jest bez znaczenia wbrew pozorom.

#71445 Odpowiedz
    Gabryś
    Gość

Jednak już zbiera elektorat 😉 Ciekawe jak się udała wycieczka z Urzędnikami. Wiecie coś?

#71449 Odpowiedz
    Gabryś
    Gość

O widzę nasz PISowski TROLL wrócił do kompa zaraz nam tu coś wysmaruje 😉
    3, 2, 1
    ….

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #71747 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: