R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #71795 Odpowiedz
    pracownik
    Gość

Na dzisiejszej sesji Jednak zaciąga dług w postaci OBLIGACJI na 1.000.000,00 zł
    zadłużając gminę do 2027roku.
    Łączna wysokość zadłużenia na 31 grudnia 2018r. to 5.993.004,00 złotych.
    Dane z Wieloletniej Prognozy Finansowej Gminy Strzelce Wielkie na lata 2018-2027
    dokument z dnia 20 czerwca 2018 roku.
    Taki spadek pozostawia wójt przyszłym pokoleniom naszej gminy.

#71797 Odpowiedz
    Magda
    Gość

A ja pier….!!!!

#71798 Odpowiedz
    Magda
    Gość

Nie mam pytań

#71802 Odpowiedz
    Rzepa
    Gość

Ten 30latek idealny. Oby się udało

#71803 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

Nikt tak nie zadluzyl jak PiS.

#71804 Odpowiedz
    Rzepa
    Gość

W jakim celu te partyjne przepychanki? Wiele razy na forum ludzie pisali, że na poziomie samorządu nie powinno być podziałów bo mnie nie obchodzi z jakiej partii jest wójt czy radni. Mają mądrze zarządzać i nie trwonic pieniędzy podatników!!!!!!!!

#71805 Odpowiedz
    B.B.
    Gość

Zgadzam się z Rzepą. Przyznajmy, że pan wójt Jednak zadłuża strasznie naszą gminę. Oczywiście z pomocą swoich urzędników.

#71806 Odpowiedz
    B.B.
    Gość

No i radnych.

#71807 Odpowiedz
    strzelcok
    Gość

Co mają zrobić radni jak przewodniczącego żona pracuje w szkole, jeden radny sam pracuje w szkole, jednego żona pracuje w bibliotece, następnego żona jest sprzątaczką, kolejnego syn pracuje w szkole, jeszcze inny ma ubojnie gdzie weterynarz jest potrzebny.
    Taki nasz lokalny koloryt.
    Mieszkańcy powinni w przyszłych wyborach pamiętać o tym i wyciągnąć wnioski.

#71808 Odpowiedz
    Rzepa
    Gość

I wszystko na temat radnych… To powinni być przedstawiciele ludu, spolecznicy, ktorym nie zależy na dopchaniu sie do korytka i zatrudnieniu dla połowy rodziny. Szkoda…bo mlodym się zwyczajnie nie chce…mają wszystko gdzieś, tylko samorząd to my, ta najmniejsza komórka gdzie mamy możliwość decydować.

#71813 Odpowiedz
    B.B.
    Gość

I widać, jak wójt wchodzi w nieswoje kompetencje. Bo on nie ma prawa zatrudniać, ani zwalniać nauczycieli, sprzątaczek, itp. To, co wyprawiają on i pani sekretarz to przegięcie. Ciekawe, czy zdają sobie z tego sprawę, czy już tak się przyzwyczaili, że uwierzyli, że mają do tego prawo.

#71817 Odpowiedz
    Karola
    Gość

Powiem wam, te kwoty porażają. Nie wiedziałam, że chodzi o aż taakie długi.
    Czy ktoś może wie, na co zostały spożytkowane ? Możecie wskazać mi w Strzelcach inwestycje za te 5.993.004,00 złotych ?

#71819 Odpowiedz
    Emil
    Gość

Wypada 1234 zł na każdego mieszkańca Strzelec Wielkich. Tak na wypadek, gdyby przyszło nam spłacać wybryki wójta.

#71822 Odpowiedz
    Dębowy
    Gość

Nasz wójt słucha za dużo podpowiedzi ze sztabu w Pajecznie, szczególnie nauczyciela.

#71823 Odpowiedz
    Monia
    Gość

I co tam dzisiaj na sesji? Wiadomo cos?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #71798 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: