R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #73383 Odpowiedz
    Ruch Strzelce Wielkie
    Gość

Dlatego nagrywane i udostępniamy w necie z diet radnych który to popierają…

#73384 Odpowiedz
    Księgowy
    Gość

??? Możesz jaśniej?

#73392 Odpowiedz
    Mieszko
    Gość

Czy Strzelce są jeszcze wypłacalne?

#73394 Odpowiedz
    Pisia
    Gość

Teraz Młynarczyk jest zasłużony to jeszcze więcej kasy załatwi.

#73405 Odpowiedz
    Xyz
    Gość

A do tej pory to coś załatwił?

#73406 Odpowiedz
    PRACOWNICA
    Gość

Mieszko – zadałeś zasadnicze i bardzo ważne pytanie , odpowiedż jest wręcz porażająca
    – otóż na ten moment (t.j. do końca 2018roku) gmina jest wypłacalna , ponieważ jest wzięty 1.000.000,00 zł obligacji a to jeszcze nie koniec zadłużania, bo ten milion z pewnością braknie.
    Jeżeli chodzi o 2019rok i lata następne w mojej ocenie Gmina Strzelce Wielkie jest BANKRUTEM ,nie jest w stanie udźwignąć takiego długu i wzrostu wydatków głownie związanych z ogromnym wzrostem zatrudnienia. ALE ZATRUDNIANIE TO GŁOSY W NADCHODZĄCYCH WYBORACH.

#73409 Odpowiedz
    Strzelec
    Gość

Tak wygląda doradztwo zasłużonych.

#73418 Odpowiedz
    Siemek
    Gość

@PRACOWNICA to dlaczego nie odejdziesz z pracy, jeśli tak sie boisz o swoja gmine?

#73419 Odpowiedz
    Siemek
    Gość

Widze, ze w strzelcach jeden mądrzejszy do drugiego

#73420 Odpowiedz
    Pracownica
    Gość

Mogę odejść to dla mnie żaden problem, ale wójt mnie nie zwolni bo liczy na mój głos oraz na głosy mojej rodziny. Oczywiście się przeliczy i myślę że zanim by się skończył mój okres wypowiedzenia to nadejdzie porządek a jego i was już tu nie będzie.

#73423 Odpowiedz
    Urzędnik
    Gość

Pracownica ma rację. W urzędzie nikt już nie wierzy w te obiecanki wójta – liczby mówią same za siebie, a prawda jest taka, że wójt nie ma głowy do liczb. Nie potrafi nawet obsługiwać komputera, a tabele z excela to dla niego istna czarna magia!
    Nas już nawet nie dziwią te kolejne długi przy tym co codziennie widzimy w pracy…
    Byłbym w szoku gdyby gmina wyszła przy tym wszystkim na prostą. I właśnie dlatego nikt z pracowników urzędu nie zagłosuje na Jednaka bo oznaczałoby to koniec gminy i zarazem naszej pracy w ogóle.

#73425 Odpowiedz
    Myszka Polna
    Gość

A to jest akurat prawda, wszyscy tylko czekają na zmianę „szefa”

#73428 Odpowiedz
    siwa
    Gość

jedno co zauważyłem że urzednik i pracownica zamiast pracować dla dobra gminy, to obrabiają pracodawcy tyłek w czasie pracy, jak im jest tak żle to do marczaka na kasę

#73435 Odpowiedz
    Urzędnik
    Gość

A niby po co ? Wójt dobrze płaci, zabiera na wycieczki. A to wszystko z waszej kieszeni 🙂

#73436 Odpowiedz
    Urzędnik
    Gość

A tak na marginesie, to jakiej jesteś właściwie płci @siwa ? Bo nick masz kobiecy, a piszesz w rodzaju męskim więc albo Ci się już pomyliły konta na forum, albo mamy tu do czynienia z jakimś gender. Tak, czy inaczej życzę miłego dnia 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #71749 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: