Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
- Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez
Mieszkaniec.
-
AutorWpisy
-
Martyna
GośćTak, ale ludzie nie lubią go nie tylko dlatego, że ich oszukał i rozczarował. Tu chodzi o coś więcej, o styl w jakim to robi i totalny brak hamulców.
Nie on pierwszy minął się przecież z obietnicami wyborczymi, ale jest jedynym wójtem, który stworzył w urzędzie fikcyjne stanowiska dla żon swoich znajomych i który w trakcie zaledwie jednej kadencji DOPROWADZIŁ GMINĘ DO RUINY…
Ciekawe, że w zarządzaniu swoim prywatnym budżetem wójt nie ma podobnych problemów i pieniądze ani nie wyciekają mu bokiem, a jego rodzina obrasta w kolejne nieruchomości. Czyli wprost odwrotnie proporcjonalnie do tego co się dzieje obecnie w gminie.
Ludzie w Strzelcach nie są przecież ślepi.Tomek
GośćCo wójt zrobił w Strzelcach W. podczas kadencji, za te miliony , bo ja nie widzę kompletnie nic. Kanalizacja to przecież zasługa Komara a on jeszcze zapłacił
prawie pół miliona kar w trakcie realizacji tej inwestycji.
Co to jest za człowiek, skąd on się wziął.Roman
GośćZa mocno słuchał centrali z Pajęczna, za mocno ich gościł.
Adi
GośćNo właśnie, skąd on się wziął ? Dobre pytanie
Wiewcok
GośćMoże nauczyciel nie był właściwy.
Tomek
GośćNajbardziej dziwię się Wrońskim , że zrobili wójtem takiego człowieka, przecież są bardzo
ważnymi i aktywnymi osobami w Strzelcach Wielkich i zawsze uważałem ,że zależy im na rozwoju i przyszłości naszej miejscowości. Czy nie można było znaleźć innej młodej i postępowej osoby.
Przecież wzrost o prawie 40% zatrudnienia i zadłużenie gminy do około 6.000.000,00 złotych
to już koniec Gminy Strzelce Wielkie i właśnie Wrońscy jak mało kto, na pewno to wiedzą.
W związku z powyższym może ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi!!!Wieśniak
GośćPrzecież te 6 milionów się nie spaliło, te pieniądze gdzieś są. Pomyśl kolego.
Wiewcok
GośćTrzeba wybrać młodego człowieka. Zobaczcie jak wygląda zarządzanie gminą u sąsiadów, w Sulmierzycach. Młody z werwą wójt zmienia gminę. Wiem, niektórzy mówią, że zadłuża ale ile robi. Poza tym Sulmierzyce mają z czego spłacać.
Dunek
GośćW Sulmierzycach mają jaja, jak się odczepili od PiS to odrazu im lepiej.
Bizon
Gość@Tomek ja Ci pomogę rozwiązać ten ukłąd. Otóż Wrońscy sąsiadują z lecznicą Waszego sprytnego wójta i przez jakieś 20 lat mieszkali obok siebie. Są chyba nawet chrzestnymi jednej z córek Jednaka więc CZEGO WY SIĘ DO C**LERY SPODZIEWACIE po TYCH ludziach ???
Siedzą teraz pewnie razem z wicewojewodą i rysują nową mapę Waszej gminy zajadając się przy tym ośmiorniczkami 🙂 Ot taka Polska właśnie [’]Sokrates
GośćTrafiłeś w sedno Bizon, to taka nasza lokalna Grupa Trzymająca Władzę. Szkoda tylko, że postawili na spalonego kandydata. Ciężko będzie wójtowi odciąć się od tej swojej przeszłości i przewiduję, że to będzie ten czynnik który całą trójkę pociągnie na dno.
Wiewcok
GośćJednak jak nie zostanie wójtem będzie dyrektorem w PGE i będzie kolejnym milionerem. Po pisowsku.
ola
GośćCzyli Strzelce Wielkie się nie liczą , liczy się prywata.
Tomek
GośćDziękuję „Bizon” nie znałem tych układów, teraz wszystko jasne.
Szkoda ,że takie ideały jak patriotyzm i uczciwość nie funkcjonują
– to rzeczywiście KOMAR MUSI WRÓCIĆ.Sokrates
GośćNo powiem Ci Ola – Ameryki nie odkryłaś. Dajcie już spokój z tymi ideałami. Przydałby się tu po prostu uczciwy człowiek. Czy to tak wiele ?
-
AutorWpisy