R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #73727 Odpowiedz
    Martyna
    Gość

Tak, ale ludzie nie lubią go nie tylko dlatego, że ich oszukał i rozczarował. Tu chodzi o coś więcej, o styl w jakim to robi i totalny brak hamulców.
    Nie on pierwszy minął się przecież z obietnicami wyborczymi, ale jest jedynym wójtem, który stworzył w urzędzie fikcyjne stanowiska dla żon swoich znajomych i który w trakcie zaledwie jednej kadencji DOPROWADZIŁ GMINĘ DO RUINY…
    Ciekawe, że w zarządzaniu swoim prywatnym budżetem wójt nie ma podobnych problemów i pieniądze ani nie wyciekają mu bokiem, a jego rodzina obrasta w kolejne nieruchomości. Czyli wprost odwrotnie proporcjonalnie do tego co się dzieje obecnie w gminie.
    Ludzie w Strzelcach nie są przecież ślepi.

#73732 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Co wójt zrobił w Strzelcach W. podczas kadencji, za te miliony , bo ja nie widzę kompletnie nic. Kanalizacja to przecież zasługa Komara a on jeszcze zapłacił
    prawie pół miliona kar w trakcie realizacji tej inwestycji.
    Co to jest za człowiek, skąd on się wziął.

#73735 Odpowiedz
    Roman
    Gość

Za mocno słuchał centrali z Pajęczna, za mocno ich gościł.

#73736 Odpowiedz
    Adi
    Gość

No właśnie, skąd on się wziął ? Dobre pytanie

#73747 Odpowiedz
    Wiewcok
    Gość

Może nauczyciel nie był właściwy.

#73749 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Najbardziej dziwię się Wrońskim , że zrobili wójtem takiego człowieka, przecież są bardzo
    ważnymi i aktywnymi osobami w Strzelcach Wielkich i zawsze uważałem ,że zależy im na rozwoju i przyszłości naszej miejscowości. Czy nie można było znaleźć innej młodej i postępowej osoby.
    Przecież wzrost o prawie 40% zatrudnienia i zadłużenie gminy do około 6.000.000,00 złotych
    to już koniec Gminy Strzelce Wielkie i właśnie Wrońscy jak mało kto, na pewno to wiedzą.
    W związku z powyższym może ktoś mi wytłumaczy o co tu chodzi!!!

#73752 Odpowiedz
    Wieśniak
    Gość

Przecież te 6 milionów się nie spaliło, te pieniądze gdzieś są. Pomyśl kolego.

#73753 Odpowiedz
    Wiewcok
    Gość

Trzeba wybrać młodego człowieka. Zobaczcie jak wygląda zarządzanie gminą u sąsiadów, w Sulmierzycach. Młody z werwą wójt zmienia gminę. Wiem, niektórzy mówią, że zadłuża ale ile robi. Poza tym Sulmierzyce mają z czego spłacać.

#73758 Odpowiedz
    Dunek
    Gość

W Sulmierzycach mają jaja, jak się odczepili od PiS to odrazu im lepiej.

#73761 Odpowiedz
    Bizon
    Gość

@Tomek ja Ci pomogę rozwiązać ten ukłąd. Otóż Wrońscy sąsiadują z lecznicą Waszego sprytnego wójta i przez jakieś 20 lat mieszkali obok siebie. Są chyba nawet chrzestnymi jednej z córek Jednaka więc CZEGO WY SIĘ DO C**LERY SPODZIEWACIE po TYCH ludziach ???
    Siedzą teraz pewnie razem z wicewojewodą i rysują nową mapę Waszej gminy zajadając się przy tym ośmiorniczkami 🙂 Ot taka Polska właśnie [’]

#73762 Odpowiedz
    Sokrates
    Gość

Trafiłeś w sedno Bizon, to taka nasza lokalna Grupa Trzymająca Władzę. Szkoda tylko, że postawili na spalonego kandydata. Ciężko będzie wójtowi odciąć się od tej swojej przeszłości i przewiduję, że to będzie ten czynnik który całą trójkę pociągnie na dno.

#73763 Odpowiedz
    Wiewcok
    Gość

Jednak jak nie zostanie wójtem będzie dyrektorem w PGE i będzie kolejnym milionerem. Po pisowsku.

#73767 Odpowiedz
    ola
    Gość

Czyli Strzelce Wielkie się nie liczą , liczy się prywata.

#73768 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Dziękuję „Bizon” nie znałem tych układów, teraz wszystko jasne.
    Szkoda ,że takie ideały jak patriotyzm i uczciwość nie funkcjonują
    – to rzeczywiście KOMAR MUSI WRÓCIĆ.

#73772 Odpowiedz
    Sokrates
    Gość

No powiem Ci Ola – Ameryki nie odkryłaś. Dajcie już spokój z tymi ideałami. Przydałby się tu po prostu uczciwy człowiek. Czy to tak wiele ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #73405 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: