Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Pajęczno › Fora › Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego › Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
- Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez
Mieszkaniec.
-
AutorWpisy
-
mumino
Gośćw większości te pytania padały – bez odpowiedzi, albo sprzeczne :/
Chuck Norris
GośćOdpowiedzi na te pytania znam ja i piękna Megi
Zorro
GośćPięknie…
Iwona
GośćGdzie są solary, co z moim wnioskiem.
Naczelnik
GośćPanie i Panowie przeglądający to forum zapraszam do komentowania i wyrażania swoich opinii na ten drażliwy temat zakupu nowego samochodu do OSP KSRG WIEWIEC.
Nadmienię trochę statystyk:
OSP STRZELCE WIELKIE wyjeżdżało 19 razy
OSP MARZĘCICE(jednostka nie włączona do KSRG)9 razy+
OSP WIEWIEC 5 razy.Ps. Nowyczosnek, Dubidzok, Wiewcok- napisz jeden nick a nie spamujesz forum kilkoma nikami. Minuta po minucie jakiś post od jednej osoby i 3 różne nicki. Gratuluję.
kolega z roku
GośćStrasznie obłudny typ z jego Jednaka. Jeszcze na studiach we Wrocławiu współpracował ze służbami, żeby poprawić swój byt. Zawsze ciągnęło go do strefy wpływów. I właściwie to w jaki niby sposób znalazł się nagle w Strzelcach na ciepłej posadce weterynarza ? Naprawdę mglista historia.
Smart
GośćW pajeczanskim PiS jest więcej osób z podobną historią. Pytajcie starszych ludzi to się dowiecie, z jakich rodzin, co robili.
Kasia
GośćKolego z roku < to co piszesz nie mieści mi się w głowie, przecież Pan Marek jest jednym z najważniejszych działaczy PIS w naszym regionie a przecież akurat ta partia zwalcza tego typu postawy, ponadto zawszy podkreśla swój patriotyzm organizuje uroczystości państwowe, promując postawy antykomunistyczne. Jest również gorliwym katolikiem co wielokrotnie widać w kościele.
Ja myślałam ,że on był działaczem solidarności.
Nie chce mi się wierzyć w to co napisałeś, coś tu jest nie tak.John
GośćKasia, a poza tym to wszystko w porządku? Chyba niekoniecznie…
Wiewcok
GośćNaczelnik a matka wie że ćpiesz??
XyZ
GośćWidzę, że dyskusja robi się coraz ciekawsza. Ale mimo wysztko chciałbym, aby pan wójt Marek J. odpoiwedział na zadane pytania.
ludzie co wy ćpiecie
GośćLudzie, nie szkoda Wam czasu siedzieć na tym forum?
Poziom osiąga dno.
„Kolega z roku”= weterynarz, w wieku 50+, który ma rodzinę, pracę, ukończył studia we Wrocławiu, więc jest osobą inteligentną, jak sądzę- takie osoby nie siedzą na forum twojepajęczno 😀 bo aż żal dupę ściska.
To znowu jakieś zagrywki polityczne? Ciekawe czy ktoś z gminy nie maczał paluszków w pisaniu takich głupot. Panowie Radni, którzy są obecni na tym forum, może coś wiedzą na ten temat 😀aga
GośćWie ktoś czy wójt M.J. był w PZPR
Arek
GośćALE CZEMU SIĘ TU DZIWIĆ ? PRZECIEŻ MOWA O CZŁOWIEKU, KTÓRY WŁASNĄ MATKĘ ODDAŁ DO HOSPICJUM, AŻEBY DOKONAŁA TAM ŻYWOTA. WIDOCZNIE SŁUPKI BY MU SPADŁY, GDYBY WYBORCY POZNALI MAMUSIĘ. BRAK SŁÓW…
Magda
GośćNależałoby poważnie przyjrzeć się tej sprawie. Wszak nie tylko o ciepłą posadkę chodzi, ale i mieszkanie przynależące do kompleksu lecznicy (Wiadomo, komu w tamtych czasach należały się specjalne względy!). Wyjątkowo błyskotliwa kariera jak na świeżego adepta weterynarii. Coś tu ewidentnie śmierdzi UBecją i nie bagatelizowałąbym tej historii.
-
AutorWpisy