R e k l a m a
R e k l a m a

Ławniczek ODWOŁANY – BRAWO!!!

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Ławniczek ODWOŁANY – BRAWO!!!

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 58 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #128853 Odpowiedz
    bali na fali
    Gość

Mam nadzieję, że i Pieluchę sprawiedliwość dopadnie, czekamy.

#128854 Odpowiedz
    Ocena
    Gość

Pielucha gra aby utrzymać władzę w powiecie, aby utrzymać swoje stanowisko w pałacu. Inaczej wszystko się posypie, a wszystko na to wskazuje. Szacuję, że pis otrzyma 4 mandaty, a w koalicję niewielu chętnych chce wejść. Kto normalny chce współrządzić z pisowskim dziadostwem. Będzie jak w kraju, pis na śmietnik i do rozliczenia. Winni moim zdaniem lokalni złośliwi działacze, Beata, Marek, Marcin, Krzysztof, Marta, Marzena, Karol, Piotr, Darek, Agnieszka, Paweł, Aneta, Kamil, Mariusz, itd. Podziękujcie im za klapę.

#128858 Odpowiedz
    Sulmierzyce
    Gość

Hurra. Pis na śmietnik.

#128866 Odpowiedz
    Szkoda
    Gość

Matko kochano. Co się to porobiło. To już nie będzie przyjęć na kopalnie i elektrownie? 🤔 Tez miałem obiecane. Kolejka była długa. Nie zdążyłem ☹️

#128872 Odpowiedz
    Sulmierzyce
    Gość

I kropka. Niech temat będzie na samej górze. Bo pisiory odgrzewają stare tematy na forum .

#128878 Odpowiedz
    Lila
    Gość

Teraz wszyscy z PiSu tracą stołki, żeby teraz wszyscy z kolejnych ugrupowań politycznych napełnili swoje kieszenie,swoich rodzin i kumpli.Takich „głupich”ludzi jak my to mają za nic,i tak się nic nie zmienia i nie zmieni czy to będzie PiS,KO,Lewica czy były prowadzący Mam talent.Pojęcia nie mamy co oni wszyscy wyprawiają i jak naprawdę wygląda polityka.Kłócą się na wizji,a godzinę później razem bawią się na bankietach czy imieninach.

#128879 Odpowiedz
    Nauczyciel ginekologi
    Gość

Ale co pisiory popili, por.chali, nadoili kasy na różne sposoby to ich. Teraz się śmieją. Widzieliście co robili na kajakach a kończyli w krzakach.

#128883 Odpowiedz
    Bzyk
    Gość

Marek to dobry nauczyciel i polewacz. Kelnerki z Wodnika żałują, że te szkolenia tak rzadko.

#128884 Odpowiedz
    Lila
    Gość

Przecież na kajakach,ogniskach i w krzachach się nie modlisz,tylko pijesz,cipuciasz i się bawisz.

#128886 Odpowiedz
    Sylwek
    Gość

Piotr też dobry nauczyciel.
    I kajaki też potrafi zorganizować…i inne atrakcje.

#128887 Odpowiedz
    Pajęcok
    Gość

A co ten Marek wyprawiał w tym hotelu bo ja nie w temacie?

#128890 Odpowiedz
    Dyrektor
    Gość

Jak to co, chodził ze sztywnym.

#128897 Odpowiedz
    Aga
    Gość

Ale niektórym pisiorkom to pasuje, a ich rogacze cierpią.

#128901 Odpowiedz
    Wzruszony
    Gość

Sensacja. Pielucha, szefowa PiSu pajęczańskiego, w klipie wyborczym kandydatki z konkurencyjnego komitetu z gminy Brzeźnica, anielsko obwieściła, że głos oddany na tą kandydatkę nie będzie głosem zmarnowanym!!! To oznacza, że głos oddany na kandydatów z PiSu w tej gminie będzie głosem zmarnowanym. Przypomnieć warto, że jedynką PiSu w tej gminie jest jej kolega Karol Młynarczyk.
    Utrata władzy przez PiS w powiecie jest pewne. Pielucha skuma się z każdym, aby utrzymać fotel dyrektorski na zamku. Ale się zawiedzie. Czas pakować manatki i żyć z emerytury. A tak nawiasem, taki szef w regionie to „skarb” i kamień u szyi. Brawo. Oby tak dalej. Pisiory sztandary z powiatu wyprowadzać.

#128902 Odpowiedz
    Ahh
    Gość

@wzruszony Szczera prawda

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 58 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #128858 w Ławniczek ODWOŁANY – BRAWO!!!
Twoje informacje: