R e k l a m a
R e k l a m a

Protest 3 października

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Protest 3 października

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 136 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #53052 Odpowiedz
    ooo
    Gość

Żadne prawo nie zakazuje aborcji,gdy zagrożone jest życie matki!!!

#53053 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Czyli wtedy można „zabić człowieka”? W jakiej to innej sytuacji wolno zabić jednego człowieka żeby ratować drugiego? Dlaczego wtedy ten „człowiek” nienarodzony jest mniej ważny? A może wtedy jednak nie jest człowiekiem? Dziwna ta moralność i sypie się logika…

#53054 Odpowiedz
    10warta
    Gość

Janie. Oni tego nie zrozumieją. Tak jak wspomniałeś dla wielu coś jest czarne albo białe i nic poza tym. Bez refleksji i myślenia, bez wyboru. Jeśli nie chcesz poddać się tej indokrynacji zostajesz lewakiem 🙂

#53055 Odpowiedz
    kaka
    Gość

tak czytam i czytam i naprawdę niektórzy są tępi…Jan super to wszystko wytłumaczyłeś a on/ona dalej i dalej nie rozumie…chyba życia nie znają :-)i nie życzę nikomu,żeby się zalazł w takiej sytuacji gdzie nie będzie miał wyboru…

#53056 Odpowiedz
    10warta
    Gość

No bo wiecie, wszystko wszak zależy od wartości 😉
    http://demotywatory.pl/4697090

#53057 Odpowiedz
    Skrobak
    Gość

To jak feministki chcą aborcji to nie lepiej jest iść do rzeźnika wyjdzie taniej i szybciej

#53058 Odpowiedz
    kaka
    Gość

Skrobak ty naprawdę płytki jesteś…Jan wytłumaczył ci to bardzo dokładnie i mądrze o co w tym wszystkim chodzi a ty dalej i dalej…nie rozumiesz

#53059 Odpowiedz
    10warta
    Gość

Coś Ty Skrobak. Jest tańsza metoda a TV Reżimowa navtym skorzysta. Patrz na to i stosuj się, tako każe Kościół!
    http://demotywatory.pl/4697381

#53060 Odpowiedz
    Skrobak
    Gość

A zresztą niech feministki się grzmoca z kim popadnie w razie ciąży i tak zabiją dziecko poprzez aboracje i będą się od nowa puszczac co mnie to DOBRANOC ….acha jeszcze jedno nie skamlajcie o in vitro nie życzę sobie produkcji jakiś komórek z moich podatków

#53061 Odpowiedz
    Kami
    Gość

Wstyd mi za Polaków,którzy popierają aborcję,eutanazję.Bóg nas stworzył i to Bóg decyduje o naszym życiu,czy ktoś wierzy czy nie.Jakim trzeba być potworem żeby zabić własne dziecko?!Zawsze będą się rodzić chore dzieci,będą starsi,niepełnosprawni,biedni,bogaci,głupcy i wykształceni….I co mamy segregować,zabijać?!Sami sobie taki świat zgotowaliśmy,chcemy być Bogiem,ale to nigdy nie będzie możliwe.Aborcja=morderstwo!!!I kropka.Nie ma dyskusji.Mam trójkę dzieci,jedno chore i dziękuję za całą trójkę.Miałabym zabić swoje dzieciątko tylko dlatego,że nie wygląda jak z okładki….?!Zastanówmy się na chwilę czy jesteśmy jeszcze ludźmi czy tylko jakimiś bezmyślnymi osobami…

#53062 Odpowiedz
    Jan
    Gość

Czasem myślę, że tacy ludzie jak @Skrobak są opłacani przez to słynne „lewactwo” bo nic tak nie kompromituje prawicy jak takie bzdury na tak niskim poziomie. A szkoda, bo wśród konserwatystów są przecież mądrzy ludzie z którymi przyjemnie byłoby merytorycznie podyskutować.

@Kami: „Bóg decyduje o naszym życiu,czy ktoś wierzy czy nie” – no przecież w tym nie ma za grosz logiki. Jeśli ktoś nie wierzy to według niego Bóg nie decyduje o niczym bo – uwaga – nie istnieje. Tyle razy już padał ten argument – jeśli twoja wiara zabrania ci usunięcia płodu, to masz prawo go nie usuwać, masz prawo też myśleć o innych, którzy to zrobią, że są potworami, ale nie masz prawa kazać wszystkim żyć według mitologii, którą akurat ty wyznajesz – bo kimże jesteś, żeby sądzić, że twój światopogląd jest lepszy od mojego? Mam tylko nadzieję, że nie jesteś hipokrytką i nie nagniesz nigdy swojej moralności jeśli nagle stanie się niewygodna.
    „I kropka.Nie ma dyskusji.” – owszem jest dyskusja, bo w XXI wieku na szczęście religia oparta na zabobonie nie jest jedyną ideologią i czy chcesz, czy nie musisz inne światopoglądy uszanować, bo nie chcesz chyba swoją mentalnością opowiedzieć się po stronie religijnych terrorystów?

#53067 Odpowiedz
    Skrobak
    Gość

Jan.idź protestować z homosiami o ich prawa albo daj im swoje dziecko w końcu oni też mają prawo je wychować

#53068 Odpowiedz
    Jan
    Gość

O, znowu to zrobiłeś 🙂 O tym właśnie mówię, kompromitujesz rozsądnych konserwatystów takim poziomem intelektualnym. Przez to, niestety, przeciętny człowiek zaczyna utożsamiać prawicę z kompletnym betonem.

A będę protestował zawsze tam, gdzie będzie ograniczana wolność ludzi. Jeśli do władzy dojdą ludzie, którzy zdelegalizują kościół katolicki to też będę protestował, bo wolność nie zna podziałów i nie ma nic wspólnego z prywatnymi przekonaniami.

#53072 Odpowiedz
    Kami
    Gość

Szanować czyjeś poglądy,to ja mogę,ale nie będę się zgadzać na zabijanie,morderstwo w XXI właśnie.Dekalog tam jest wszystko zawarte,w kilku prostych zdaniach.Nie ma dyskusji w sprawie:zabić czy nie zabić?Odpowiedź jest prosta nie zabijać.

#53074 Odpowiedz
    Skrobak
    Gość

Janie to protestuj o wolność dla dzieci które chciały by żyć a jeżeli wolność uważasz za aborcje to skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą bo ja dziękuje za taką „twoją wolność”

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 136 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #53510 w Protest 3 października
Twoje informacje: