Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

• Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez Wyborca.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #58625 Odpowiedz
    Stefan
    Gość

Nie wziąłeś pod uwagę że dziś tych kierowców zatrudnia np. VAT i setki podobnych. Gdy coś wydarzy się w naszych stosunkach z UE, a dużo na to wskazuje, to on i inni ich nie zatrudnia, więc przestanie to być zawód poszukiwany a już na pewno będzie tak samo słabo płatny jak inne o których piszesz w pierwszym akapicie.

#58633 Odpowiedz
    nowy
    Gość

wojtek = d…l który nic nie rozumie

#58634 Odpowiedz
    VAT
    Gość

u mnie najniższa płaca to 3000zł na ręke, a chłopaki średnio zarabiają 3800 – 4500 na ręke, mało tego od takich kwot mają odprowadzane składki i podatek, a i tak psy na mnie wieszają.
    Proszę bardzo niech szukają w naszym powiecie lepszej roboty. (pracujemy 8-9 godzin dziennie i 5 dni w tygodniu)

pozdrawiam

#58635 Odpowiedz
    VAT
    Gość

a i jestem nazywany złodziej ponieważ wyzyskuje innych, tylko w urzędach, czy sklepach pracują pewnie za połowę mojej stawki i się cieszą.

#58638 Odpowiedz
    xyz
    Gość

to gdzie jest taka dobra praca w naszym powiecie? moze uchylisz rąbka tajemnicy?

#58639 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

@stefan jeśli tak się stanie to pracodawcy będą mieć w tej branży bajkę bo będą się bić by u nich pracować.

@nowy d…l to cie zrobił i później prawo mu zabroniło ciebie wyskrobać i tak powstałeś.

@VAT skoro u ciebie taka bajeczka to dlaczego psy na tobie wieszają i nazywają złodziejem? No chyba, że nie jest tak kolorowo. Po co ten płacz i użalanie? 27 lat po upadku komuny a wy nadal nie wiecie czym jest kapitalizm?
    Najgłośniej teraz krzyczą o demokracji, ci którzy przegrali w demokratycznych wyborach. Przecież pisiory mówili z jakim programem idą do wyborów , ludziom sie to spodobało poparli w wyborach. A teraz chur dur bo co to się wyprawia.
    Janusze biznesu obudzili się bo muszą zacząć płacić uczciwie pracownikowi. Śmiech

#58642 Odpowiedz
    Naczelny
    Gość

Dobra praca w pajęcznie to w UM jeśli i tak popełnisz bład to za to nie zapłacisz ani złotówki …polecam – Naczelny

#58644 Odpowiedz
    VAT
    Gość

wieszają, bo każdy nauczony jest nieróbstwa, myśleli, że przyjdą na 8 godzin i tylko 3 przepracują uczciwie, a tu zaskoczenie 8 godzin pracy półgodziny przerwy i wywalam dyscyplinarnie za kaca w pracy

#58645 Odpowiedz
    VAT
    Gość

a jeden zwolnił mi się w styczniu jak zamontowałem kamery (wszystko na temat), czyli pracownicy są złodziejami a nie pracodawcy, jak patologia myśli.

#58646 Odpowiedz
    Wojtek
    Gość

@VAT zatrudniasz 110 kierowców i całą resztę oceniasz na podstawie tego jednego, który się zwolnił bo kamerę zamontowałeś?? Jak kierowca może zamiast 8h przepracować 3?
    Kogo nazywasz patologią?
    Coś ten twój biznes to chyba pic na H2O, wymyślony na potrzeby trollowania pisiorów, bo to wszystko się kupy nie trzyma 🙂

#58647 Odpowiedz
    taka prawda
    Gość

@ Wojtek
    Wymyślił, nie wymyślił, nie zmienia to faktu, że PiS i jego wyznawcy. to patologia, ćwierćinteligenci i roszczeniowe nieroby. Rasa, która zbyt szybko stała się panami, a przecież wszyscy wiedzą, że inteligencję nabywa się przez pokolenia.Marzą im się rządy absolutne i wszystko wskazuje na to, że przy naszej bierności, ich marzenia się spełnią.

#58648 Odpowiedz
    Aga
    Gość

@taka prawda A co byś chciał zrobić? Zamach stanu? a kto ci dał do tego prawo, by demokratycznie wybrany rząd obalać?
    Poparcie na chwilę obecną dla pisu cały czas jest bardzo wysokie ok 37%.
    W imieniu mniejszości chcesz większość uszczęśliwiać?
    odp. jedyne co możesz to czekać na DEMOKRATYCZNE wybory

#58664 Odpowiedz
    taka prawda
    Gość

A kto mówi o obalaniu? Ja mówię o przeciwstawianiu. Pokojowych protestach, które powstrzymają rozwydrzenie rządzących. Bo to już w wielu przypadkach jest rozwydrzenie. Nieliczenie się z nikim i z niczym. Lekceważy się zdecydowanie liczniejszą grupę społeczeństwa, która nie jest skłonna nabierać się na populistyczne hasła. I powinniśmy się w końcu zdecydować, czy chcemy być państwem kapitalistycznym, czy socjalistycznym. Dlaczego na waszych świadczeniach ma tracić ktoś, kto potrafi stworzyć miejsca pracy, bo tych państwo nie potrafi zapewnić? Mniej roszczeń, więcej inwencji. Szanse wszyscy mają takie same. Nikt nikomu nie broni być właścicielem. Na tym polega kapitalizm.

#58691 Odpowiedz
    Tadusz
    Gość

Jeszcze zapłaczecie za Unią europejską. Podobni nacjonalistyczne pieniacze, tyle że wspierani przez cerkiew prawosławną byli w Jugosławii po 90 roku. Zobaczcie co z niej zostało. Zobaczcie jak wspaniale się żyje poza Unią ludziom w Serbii. NIE POZWÓLMY PISOWI ZNISZCZYĆ PRZYSZLOSCI NASZYCH DZIECI!!!

#58700 Odpowiedz
    Gipsy
    Gość

Tadeusz już wolę PIS jak PO czy .N

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #58645 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: