Rządy PIS a upadek Polski

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Rządy PIS a upadek Polski

• Ten temat ma 576 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata temu przez Wyborca.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 577 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #58784 Odpowiedz
    kolek
    Gość

a mnie szef dziś powiedział, że od poniedziałku mam płacone od roboty a nie na godzinę (chyba go p……ło)

#58803 Odpowiedz
    Karol
    Gość

źle mi było za PO a jeszcze gorzej jest za PIS.

#58808 Odpowiedz
    Stefan
    Gość

Niestety wszystko zmierza ku gorszemu 🙁

#58810 Odpowiedz
    Kojot
    Gość

A w mojej ocenie ku lepszemu 🙂

#59718 Odpowiedz
    xyz
    Gość

a teraz macie swojego misiewicza, ciekawe kto następny pewnie pociotek maciarewicz, PIS czy PO jedna wielka banda a nawek PIS gorsza

#59719 Odpowiedz
    bezpartyjny
    Gość

i niech pan Zbigniew nie będzie taki pewny swej posady bo szybciej ją straci niż obiją. ciekawe co on ma na sumnieniu i jak zdobył stanowisko, PIS to jedna wielka banda

#59769 Odpowiedz
    waldek
    Gość

Mówiąc w wojskowym w żargonie. Kto jest głównym rozprowadzającym po stanowiskach, w powiecie i województwie. Ludzie nie wskoczyli sami na stołki.

#59878 Odpowiedz
    bezpartyjny
    Gość

brawo Ja____
    Mnie tylko martwi, dlaczego kaczyńskiego pochowali na Wawelu, on był tego niegodzien, Polska to chory kraj!!!

#59879 Odpowiedz
    bezpartyjny
    Gość

wszyscy co są za pis są dla mnie patologią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#59881 Odpowiedz
    Jaga
    Gość

A dla mnie wszyscy co popierają PO lub .N są „gorszego sortu” 🙂

#59882 Odpowiedz
    10warta
    Gość

… Jarek to Ty?

#59887 Odpowiedz
    Jaga
    Gość

…to Ty Donuś- królu europy czy Rysiu jeden z sześciu króli?? 😉

#59888 Odpowiedz
    10warta
    Gość

Moje imię Antonii Wiecznie Klęczący. Tfu, wróć Walczący 😝

#59893 Odpowiedz
    Jaga
    Gość

… Antoni Wiecznie „Klęczący” przed Niemcem … wszystko się zgadza!! TFU Miej godność, nie po to Twoi ojcowie walczyli o to by Polska Wolną była, by się kajać przed okupantem!! TFU

#59971 Odpowiedz
    wartownik
    Gość

Jeżeli ktoś utworzył taki temat, to po co rajcować się faktami ogólnie znanymi podawanymi na co dzień w TV. Zajmijmy się ekipą PIS z naszego powiatu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 577 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #58645 w Rządy PIS a upadek Polski
Twoje informacje: