R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,966 do 1,980 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127591 Odpowiedz
    Tomek
    Gość

Piękne wpisy aż łezka się w oku kręci pan bartosz dał dyla drugi raz czy jego kolega też to zrobi

#127593 Odpowiedz
    Mieszkanka
    Gość

Pan Rabenda nie wchodził u mnie w grę a tym bardziej teraz kiedy oszukał tak naprawdę i swój komitet i ludzi którzy chcieli na niego głosować. Według mnie cały ten cyrk który mamy przy tych wyborach a zwłaszcza to że jest tyłu kandydatów to tylko to spowoduje że wynik wcale nie będzie zgodny z tym co ludzie by naprawdę chcieli bo głosy się rozłożą i tyle. To wyskakiwanie z kandydowaniem na ostatnią chwilę jest żałosne w sumie. W pierwszej turze każdy niby zagłosuje na swojego kandydata ale przecież druga tura bo na pewno będzie,to dla większości będzie na zasadzie że wybiera mniejsze zło. Gdzie tu jest prawdziwa wola mieszkańców? Nie ma. Ta liczba kandydatów spowodowała tylko że ludzie będą mieć wojta którego tak naprawdę nie chcieli.

#127595 Odpowiedz
    Marek
    Gość

Głosujemy na Kowalskiego🤝

#127597 Odpowiedz
    Janek
    Gość

Jak dla mnie w grę wchodzi Pani Pukacz, Kowalski i w ostateczności Ciemcioch

#127598 Odpowiedz
    Wiktor
    Gość

Błasiaka nikt nie bierze pod uwagę?

#127603 Odpowiedz
    Mietek
    Gość

Pukaczowej też nikt nie bierze pod uwagę

#127604 Odpowiedz
    Andzia
    Gość

Mietek- dokładnie

#127610 Odpowiedz
    Andrzej
    Gość

Nie pozostaje nic innego jak zagłosować na Tomasza Dygudaja!

Licznę na niego, tej gminie potrzeba człowieka, któremu się chce i który wywodzi się z społeczników. Jest to jedyna szansa żeby odbudować współpracę w gminie oraz realnie działać i prowadzić gminę. Tomasz Dygudaj – masz mój GŁOS! 👍

#127611 Odpowiedz
    Ktoś
    Gość

Błasiaka i Jednaka nikt nie bierze pod uwagę, Pukacz też mnie nie przekonała będąc w radzie, Tomek to zastępca Rabendy (szkoda). Mam nadzieję że druga tura rozegra się między Ciemcioch a Kowalski

#127612 Odpowiedz
    Stachu
    Gość

Mój głos ma Damian Ciemcioch 👍

#127615 Odpowiedz
    Karolina
    Gość

Ja głosuje na Dygudaja

#127616 Odpowiedz
    Lucek
    Gość

Ja również na Dygudaja.

#127617 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

@Mieszkanka, zgadzam się z Tobą. Tylko zauważ że mało jest ludzi którzy potrafią odróżnić manipulację od racji. Wystarczy mówić ludziom to ci chcą usłyszeć. Tragedia.
    Jednak z Błasiakiem cały czas manipulują ludźmi. Nie wiem do końca, jakie powiązania na Kowalski z nimi…Pukacz moim zdaniem nie ma predyspozycji do zarządzania gminą. Wybory na pewno zaskoczą nas wszystkich. Najważniejsze żeby nastąpiła zmiana i oby nowy wójt okazał się gwarantem lepszego jutra.

#127618 Odpowiedz
    Gosia
    Gość

Głosuje na społecznika – Tomasz Dygudaj – masz mój głos… obyś w urzędzie działał tak jak jako społecznik

#127620 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Ja na Ciemciocha albo Dygudaja. Na którego na 100 procent-niewiem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,966 do 1,980 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #67587 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: