R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,056 do 2,070 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #127896 Odpowiedz
    Domi
    Gość

Spotkanie fajne ale na gruncie neutralnym a nie u mnie w domu. Najlepiej zorganizować takowe

#127897 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Ludzie przestańcie się tutaj kłócić. Za daleko to idzie. Zrywanie banerów i tym podobne to za dużo. Oprócz Pukacz i Kowalskiego oberwało się nowakowi i duchowskiemu. Dokąd ten świat zmierza…

#127898 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Ja wolę porozmawiać oko w oko, a jak nie będę mieć ochoty, to nie otworzę drzwi. Na zebraniach jest za dużo krzykaczy. Suweniry, w dodatku za nasze podatki do mnie nie przemawiają, wręcz odwrotny jest tego skutek. Na Jednaka nie zagłosuję.

#127899 Odpowiedz
    Strzelce2024
    Gość

Facebook, w większości obsługują ludzie młodzi, a do większości trzeba w inny sposób dotrzeć

#127904 Odpowiedz
    Domi
    Gość

@Kasia ale nikt się nie kłóci. A zrywanie banerów to fakt niefajne

#127905 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Ja mogę też z kimś pogadać a jak nie będę chciała to podziękuję w internecie też patrzę więc tu i tu jest dobrze

#127976 Odpowiedz
    Pająk
    Gość

Czy były agent wrocławskiej bezpieki znów kandyduje? Ktoś coś wie?

#128002 Odpowiedz
    Janek
    Gość

Słuchajcie, a co uważacie o kandydowaniu na radnego, ale nie ze swojego okręgu wyborczego. Wiem, że tak można, ale czy nie uważacie to słabe bardzo? Np obecna radna Pani Duran mieszka na ulicy Zielonej, a kandyduje z Osiedla. Ja wiem, że oni chcieli obstawić całą Radę swoimi ludźmi, ale wg mnie wszystko ma jakieś granice przyzwoitości.

#128005 Odpowiedz
    Jarek
    Gość

Strzelce duży okręg, wszyscy z jednej miejscowości więc bez znaczenia

#128006 Odpowiedz
    Domi
    Gość

No Jednak i, Ciemcioch chyba chcą monopol w radzie bo dali 13 i 15 radnych 😉

#128011 Odpowiedz
    Domi
    Gość

@Domi, a może byś tak użył inwencji twórczej i nadał sobie inny nick niż ja.

#128015 Odpowiedz
    Karol
    Gość

A jak tak z innej beczki. Wiecie dlaczego w każdym z okręgów wyborczych kandydaci z PiS są pierwsi na liście? Ja tego nie ogarniam 🫣

#128016 Odpowiedz
    Dj
    Gość

Bo wieś kocha pis

#128021 Odpowiedz
    Kasia
    Gość

Cała polska

#128052 Odpowiedz
    Karol
    Gość

Kolejne pytanie. Kandydat na Wójta Eugeniusz Kowalski w swoim programie wyborczym ma budowę parkingu przy Urzędzie Gminy, a w dniu dzisiejszym obecny Wojt chwali się zdjęciami na fb z budowy parkingu za urzędem. Czy w tej gminie przewodniczący Rady Gminy nie wie, że parking już jest robiony????

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,056 do 2,070 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129235 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: