R e k l a m a
R e k l a m a

Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS

• Ten temat ma 2,218 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok, 5 miesięcy temu przez Mieszkaniec.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 2,219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #71336 Odpowiedz
    Marta
    Gość

Powinien. Gdyby miał choc odrobine wstydu.

#71338 Odpowiedz
    James
    Gość

Zabrał dzisiaj pracowników Urzędu na wycieczkę.

#71339 Odpowiedz
    Tak zrobić
    Gość

Przecież jechać na wycieczkę mogą a głosować na wójta nie muszą. A wycieczka, pojechać a swoje myśleć
    Przed wyborami to: oczywiście panie wójcie, zagłosuję na pana😀😀😀😀, a przy urnie krzyżyk przy innym kandydacie. I po temacie.
    Uczymy się od tych co obiecali i nie zrealizowali

#71340 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

Niedawno, w miejscu publicznym slyszałem opinię, że dla dobra nas mieszkańców, a przede wszystkim dla wlasnego dobra to Jednak nie powinien kandydować.
    Nieźle, co, jak takie opinie są głośno wypowiadane, to ludzie nie tylko są rozczarowani ale i zdegustowani.

#71341 Odpowiedz
    Beti
    Gość

Nie powinien kandydowac juz 4 lata temu. Przeciez wszyscy wiedza, ze swiety to on nigdy nie byl.

#71343 Odpowiedz
    James
    Gość

Ktoś go chyba wybrał….

#71346 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

No wybrał, jak PIS robił pranie mózgu ludziom już pół roku przed wyborami to mu się udało.

#71349 Odpowiedz
    Boy
    Gość

Pajęczański PiS organizuje spotkanie w naszej gminie aby ją wykończyć w następnej kadencji. Obudźcie się, co zrobili dotąd. Zero, nul, nic.

#71350 Odpowiedz
    Bond
    Gość

Ktos go wybral, bo jednak 4 lata temu ludzie zapragneli zmniany sposobu myslenia i rzadzenia i chcieli sprobowac czegos nowego. Zreszta taktyka stawiania na ta sama partie w wyborach parlamentarnych i samorzadowych z reguly przynosi efekty.
    – Nie ma co sie dziwic Strzelczanom, ze chcieli miec wójta z wiodacej partii. Teoretycznie to wlasnie Wyborcy wykazali sie sprytem, tylko wójt dal ciala po calosci. Taki obrót spraw naprawde ciezko bylo przewidziec///

#71352 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

Mówiłem, zaczyna się, teraz tylko jeszcze znaleźć jakiegoś kozla ofiarnego, na którego zwrócić uwagę-czyli wylać wiadro pomyj, obarczyć winą itp., tak jak Komara i in. poprzednio, albo też znaleźć zadymiarza od czarnej roboty tak jak wówczas Miśkowca i strategia na kampanię gotowa. Tylko ciekaw jestem programu wyborczego bo przedtem musiał sprzctać po poprzednikach i nadrabiać to, że”zaprzepaścili miliony” nic nie robiąc, jak to opisywał wówczas w KULISACH.

#71353 Odpowiedz
    Zibi
    Gość

Samorządy na poziomie gmin powinny być bezpartyjne.

#71354 Odpowiedz
    rolnik
    Gość

Jestem pewien że ci którzy chcieli „dobrej zmiany” też odwiedzają to forum z tym wątkiem. Jestem Ciekaw co teraz sobie myślą. Gdzie są Ci którzy tak zaciekle pisali o obecnym włodarzu naszej Gminy w czasie kampanii w samych superlatywach? 'Megi, Słowo czerepacha” (więcej grzechów nie pamiętam 🙂 Gdzie jesteście? Narzekaliście na Komara że dzień dobry nie mówił, ale coś dla gminy zrobił. A ten co zrobił? W c**** długu i nic więcej.

#71355 Odpowiedz
    Ewelina
    Gość

Ten Pan Tondel to myślę, ze faktycznie dobra opcja by była. Ciekawe czy w ogóle byłby zainteresowany?

#71356 Odpowiedz
    maybe
    Gość

Stanislaw Tondel brzmi przyzwoicie. Przynajmniej nie ma nic za uszami. Ciekawe tylko co on na to?

#71357 Odpowiedz
    Robert
    Gość

Pan Tondel wydaje się być rozsądnym człowiekiem przynajmniej tak wywnioskowałem oglądając nagrania z sesji

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 2,219 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #129223 w Zadłużanie gminy Strzelce Wielkie przez PIS
Twoje informacje: