R e k l a m a
R e k l a m a

Zajęcia pływania w Pajęcznie

Pajęczno Fora Forum mieszkańców powiatu pajęczańskiego Zajęcia pływania w Pajęcznie

Wyświetlanie 14 wpisów - od 16 do 29 (z 29 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #49857 Odpowiedz
    Anonimowy
    Gość

Powiem tak co do instruktorów naprawdę jestem mile zaskoczona zarówno p.Borys jak p.Justyna mają profesjonalne podejscie do dzieci…Dużo zalezy od dziecka bo choćby trener stawał na głowie a dziecko które nie wykazuje chęci pracy w grupie czy tez indywidualnie nie nauczy sie pływać bądź to potrwa trochę dłużej…Nie rozczulajmy sie wiec nad komfortem w szatniach bo to bez sensu…Jesli ktos się zrazi do kadry przez to ze dziecko jest negatywnie nastawione do nauki plywania I nie chce wspolpracowac z trenerami to moze powinien zrezygnowac na jakis czas z zajec.

#49858 Odpowiedz
    Paula
    Gość

Powiem tak co do instruktorów naprawdę jestem mile zaskoczona zarówno p.Borys jak p.Justyna mają profesjonalne podejscie do dzieci…Dużo zalezy od dziecka bo choćby trener stawał na głowie a dziecko które nie wykazuje chęci pracy w grupie czy tez indywidualnie nie nauczy sie pływać bądź to potrwa trochę dłużej…Nie rozczulajmy sie wiec nad komfortem w szatniach bo to bez sensu…Jesli ktos się zrazi do kadry przez to ze dziecko jest negatywnie nastawione do nauki plywania I nie chce wspolpracowac z trenerami to moze powinien zrezygnowac na jakis czas z zajec.

#53364 Odpowiedz
    Dzoana
    Gość

Czy ktoś wie co to za nowa pani prowadzi zajęcia, taka czarna? Dzieci narzekają bardzo na nią. Czy pan Borys wróci prowadzić zajęcia bo na basenie nic sie niestety nie dowiedziałam.

#53369 Odpowiedz
    Grzegorz Boroń
    Gość

Witam! Pan Borys wróci proszę się nie martwić. Nowa Pani instruktor ma swoje metody i sposób pracy jak każdy z Nas więc proszę podejść do tego spokojnie…

#53374 Odpowiedz
    Dzoana
    Gość

Panie Grzegorzu co to metod to się wypowiadać nie będę, bo się zwyczajnie na tym nie znam, jednak do sposobu pracy jak najbardziej. Mój syn i córka siostry zwyczajnie nie chcą chodzić na zajęcia, bo im się nie podoba, bo jak to ujęły „jest nudno i pani jest niemiła i krzyczy”. Na początku kazałam im chodzić ale jak usłyszałam takie coś od innych rodziców to już ich zmuszać nie będę. Przykre bo dwa lata chodziły chętnie, a w dwa tygodnie zraziły się do basenu. Chciałam aby uczęszczały do Pani Justynki, ale inne obowiązki na to nie pozwolą.Wrócimy może kiedyś jeśli dzieci będą jeszcze chciały i będzie Pan.

#53375 Odpowiedz
    anna
    Gość

Niestety muszę zgodzić się z wypowiedzią wyżej. Moje dzieci zawsze bardzo chętnie uczęszczały na zajęcia pływania do p. Borysa, po zmianie instruktora zaczęły narzekać na nową panią. Od innych rodziców wiem, że nie tylko moim dzieciom nie podobają się zajęcia. Czy ta pani ma jakiekolwiek doświadczenie w pracy z dziećmi ?

#53379 Odpowiedz
    Dario
    Gość

Jak nie wiesz co się dzieje w pajecznie to wejdź na forum 😀 a tak poważniej dzieciak nie wspomniał o zmianach. Zapytany o ową Panią odpowiedział, że jakoś się przemęczy ale tylko raz w tygodniu jeśli już.

#53383 Odpowiedz
    Ola
    Gość

Z tego co wiem to ta pani ma bardzo duże doświadczenie w pracy z dziecmi

#53384 Odpowiedz
    Dzoana
    Gość

Widzę temat się rozwinął, ja już się rozwodzić nie będę bo to nie ma sensu, czego chciałam to już się dowiedziałam. Droga Olu doświadczenie nie jest równe podejściu czy wiedzy a tutaj chyba o to chodzi. Doświadczona kucharka nie musi smacznie gotować. Pozdrawiam Asia

#53933 Odpowiedz
    Joanna
    Gość

Kiedy wróci P.Borys? Wie ktoś coś? Już mam dość słuchania narzekań córki po powrocie z zajęć.Pani M. może i ma doświadczenie w pracy z dziećmi, ale podejście do nich równe zeru.

#53957 Odpowiedz
    diax
    Gość

tak

#53970 Odpowiedz
    Nik
    Gość

???

#53971 Odpowiedz
    Mol
    Gość

Warto

#57001 Odpowiedz
    Dzoana
    Gość

Pan Borys już wrócił do prowadzenia zajęć.

Wyświetlanie 14 wpisów - od 16 do 29 (z 29 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #43739 w Zajęcia pływania w Pajęcznie
Twoje informacje: